Με Κριστιάνο η νέα Εθνική Πορτογαλίας!

Με Κριστιάνο η νέα Εθνική Πορτογαλίας!

Ο 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει μάχιμος για την Εθνική Πορτογαλίας, καθώς φιγουράρει στις πρώτες κλήσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τους Ίβηρες.

Βασικός πυλώνας και της νέας Εθνικής Πορτογαλίας που θα χτίσει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του, όλα όσα έγιναν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας πολύ αφοσιωμένος παίκτης στην Εθνική. Μπορεί να φέρει την εμπειρία του και αποτελεί μία πολύ σημαντική προσωπικότητα στην ομάδα. Εγώ, προσωπικά, δεν κοιτάω ηλικίες», ήταν το σχόλιο του νέου εκλέκτορα της Εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος κάλεσε κανονικά τον 38χρονο CR7 για τις επερχόμενες υποχρεώσεις των Ιβήρων.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό: Φωτιές, δακρυγόνα, επεισόδια και απόσυρση όλων των λεωφορείων!

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό: Φωτιές, δακρυγόνα, επεισόδια και απόσυρση όλων των λεωφορείων!

Όπως αναφέρει η Le Parisien, το Παρίσι βυθίστηκε στο χάος μετά τον τελικό: Φωτιές, δακρυγόνα, συγκρούσεις και πλήρης διακοπή όλων των λεωφορείων στην Ιλ-ντε-Φρανς λόγω των μαζικών συγκεντρώσεων.