MENU

Themasports.com

Στον «αέρα» η συμμετοχή του Φερστάπεν στο Grand Prix της Τζέντα!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας , καθώς ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull ταλαιπωρείται από κοιλιακούς πόνους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Βόμβα» πυροδότησε ο Μαξ Φερστάπεν γα τη συμμετοχή του στο Grand Prix στη Σαουδική Αραβία , με την ακύρωση των διαδικτυακών δεσμεύσεων της διοργάνωσης, εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 φρόντισε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του μέσω twitter τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι σοβαρή, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να δώσει το «παρών» στην επικείμενη κούρσα στη Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ολλανδός αναβάτης:

«Έπειτα από μια βδομάδα με κολικό στομάχου , νιώθω ξανά καλά. Δυστυχώς έπρεπε να αναβάλλω την πτήση μου για μια μέρα , οπότε δε θα είμαι στη διοργάνωση μέχρι την Παρασκευή. Θα τα πούμε στην Τζέντα».

sport-fm.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

29

42

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

29

40

ΑΕΛ

29

39

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

29

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

29

22

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

29

14

TAGS

X