Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας , καθώς ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull ταλαιπωρείται από κοιλιακούς πόνους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Βόμβα» πυροδότησε ο Μαξ Φερστάπεν γα τη συμμετοχή του στο Grand Prix στη Σαουδική Αραβία , με την ακύρωση των διαδικτυακών δεσμεύσεων της διοργάνωσης, εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 φρόντισε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του μέσω twitter τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι σοβαρή, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να δώσει το «παρών» στην επικείμενη κούρσα στη Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ολλανδός αναβάτης:

«Έπειτα από μια βδομάδα με κολικό στομάχου , νιώθω ξανά καλά. Δυστυχώς έπρεπε να αναβάλλω την πτήση μου για μια μέρα , οπότε δε θα είμαι στη διοργάνωση μέχρι την Παρασκευή. Θα τα πούμε στην Τζέντα».

sport-fm.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 12:25

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πιάστε τον αν μπορείτε- δεν μπορείτε! Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε πειστικά (και) στην πίστα της Κίνας, αυξάνοντας τη διαφορά του στην κορυφή και καλπάζοντας για το 4ο σερί πρωτάθλημά του. Δεύτερος ο Λάντο Νόρις, συμπλήρωσε το βάθρο ο Σέρχιο Πέρεζ.

Επιβλητική πολ ποζίσιον του Φερστάπεν στη Σαγκάη, ο Αλόνσο ταχύτερος των McLaren και Ferrari!-ThemaSports
20/04 @ 12:35

Επιβλητική πολ ποζίσιον του Φερστάπεν στη Σαγκάη, ο Αλόνσο ταχύτερος των McLaren και Ferrari!

Στο άγνωστο της πίστας της Σαγκάης, που είχε 5 χρόνια να επισκεφτεί η Formula 1, ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε και πάλι κατακτώντας άλλη μία επιβλητική πολ ποζίσιον, με διαφορά σχεδόν 4 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον ομόλογό του στη Red Bull Σέρτζιο Πέρεζ και τον Φερνάντο Αλόνσο της Aston - που άφησε πίσω του σε σχηματισμό τις δύο McLaren και τις δύο Ferrari .

Λεκλέρ: "Ο Σάινθ ξεπέρασε τα όρια, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους"-ThemaSports
20/04 @ 09:40

Λεκλέρ: "Ο Σάινθ ξεπέρασε τα όρια, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους"

Ο Σαρλ Λεκλέρ εξέφρασε τα παράπονά του μετά το τέλος του Sprint της Κίνας για τον τρόπο που ο Κάρλος Σάινθ αμύνθηκε στη μεταξύ τους μάχη, που έφερε την επαφή των δύο Ferrari SF-24 στον 16ο γύρο. Τι δήλωσε ο Ισπανός για το συμβάν.

Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν-ThemaSports
20/04 @ 08:15

Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν

Παρότι εκκίνησε από την 4η θέση, ο Μαξ Φερστάπεν δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το πρώτο φετινό Sprint της Formula 1, στο πλαίσιο του GP Κίνας. Ο Λιούις Χάμιλτον κράτησε τη 2η θέση για το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα, τρίτος στο βάθρο ο Σέρζιο Πέρεζ με την έτερη Red Bull RB20.

Ο πρώτος αγώνας προδιαγραφών Formula 1 στην ιστορία-ThemaSports
22/04 @ 20:07

Ο πρώτος αγώνας προδιαγραφών Formula 1 στην ιστορία

Σαν σήμερα το 1946, το Grand Prix Νίκαιας στη Γαλλία σήμανε την επιστροφή των αγώνων ταχύτητας στην Ευρώπη μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η πρώτη νίκη του Σένα στη Formula 1-ThemaSports
21/04 @ 14:06

Η πρώτη νίκη του Σένα στη Formula 1

Σαν σήμερα το 1985, ο αείμνηστος Άιρτον Σένα, μάγεψε τους πάντες στο Grand Prix Πορτογαλίας και την πίστα του Εστορίλ, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στη Formula 1 όπως και το πρώτο του «Grand Chelem».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ