Τραγικό τροχαίο - Νεκρός 25χρονος πρωταθλητής του Στίβου

Τραγικό τροχαίο - Νεκρός 25χρονος πρωταθλητής του Στίβου

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα νεαρό οδηγό αυτοκίνητου σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην μικρή περιμετρική της Πάτρας και συγκεκριμένα στο ύψος του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου.

Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ανασύρθηκε ο πρωταθλητής Στίβου, Ντένις Γκιούρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ο Ντένις Γκιούρα αθλητής στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις υπήρξε νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πατρας. 

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στιγμές συγκίνησης στην Τούμπα: Λουτσέσκου, παίκτες και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι εκεί (Φωτογραφίες)

Στιγμές συγκίνησης στην Τούμπα: Λουτσέσκου, παίκτες και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι εκεί (Φωτογραφίες)

Συνεχώς αυξάνεται η παρουσία κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να συρρέουν στο «σπίτι» της ομάδας για να αποτίσουν φόρο τιμής.

BEST OF THEMASPORTS