Εύκολα πέρασαν στα προημιτελικά Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι. Οι Ισπανοί επικράτησαν 1-0 της Λίβερπουλ, ενώ οι Ιταλοί έκαναν περίπατο με 3-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι εκτός έδρας νίκες στις πρώτες αναμετρήσεις, ουσιαστικά είχαν κάνει τη δουλειά για Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι. Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί «σφράγισαν» το εισιτήριο τους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης με χαρακτηριστική άνεση.

Εκεί ήδη είχαν προκριθεί Μπενφίκα, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ. Έχοντας 3 Ιταλικές ομάδες, 2 Αγγλικές κι από μία εκπρόσωπο Ισπανίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας, στα προημιτελικά του Champions League.

Πλέον είναι όλα έτοιμα για την τελευταία κλήρωση της σεζόν στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Την Παρασκευή (17/3) θα κληρωθούν τα ζευγάρια των προημιτελικών, των ημιτελικών, αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε τη Λίβερπουλ που ήθελε έτσι κι αλλιώς νίκη με τρία γκολ για να έχει ελπίδες. Το 5-2 του πρώτου ματς, μετέτρεψε σε απλή διαδικασία την κατάσταση για τη «βασίλισσα». Με το τελικό 1-0 να της δίνει την πρόκριση με δεύτερη νίκη και το συνολικό εντυπωσιακό 6-2.

O Άλισον στο 14’ σταμάτησε τον Βινίσιους, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Καμαβινγκά σούταρε με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει την μπάλα και στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι. Εξίσου καλό και το σουτ του Μόντριτς στο 22’ που έφυγε λίγο άουτ.

Δύο σημαντικές επεμβάσεις είχε ο Κουρτουά στο 33’ και στο 35’ στα σουτ των Νούνιες και Χάκπο, διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του, με το 0-0 να «σφραγίζει το πρώτο μέρος.

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο 69’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Κάτι που τελικά έκανε εννιά λεπτά μετά (78’) για το 1-0 των «μερένχες».

Έτσι, χωρίς να αγχωθεί καθόλου, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε παράσταση για ένα ρόλο το ζευγάρι με τη Λίβερπουλ που όλοι περίμεναν με αγωνία. Συνολικό σκορ 6-2 για τη «βασίλισσα» που έστειλε μήνυμα πως δύσκολα θα της πάρουν το στέμμα!

ΝΑΠΟΛΙ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 3-0

Έχοντας το υπέρ της 2-0 απ’ τον πρώτο αγώνα, η Νάπολι έπρεπε να κάνει διαχείριση για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Όσο κι αν προσπάθησαν οι Γερμανοί, δεν ήταν εφικτό να προβληματίσουν τους Ιταλούς. Οι οποίοι μάλιστα στο τέλος του πρώτου μέρους προηγήθηκαν με τον ασταμάτητο Οσιμέν να σκοράρει!

O Νιγηριανός γκολτζής έκανε το 2-0 στο 53’, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια της αναμέτρησης αφού οι «παρτενοπέι» ήταν ήδη στα προημιτελικά. Ο Ζιελίνσκι με πέναλτι στο 64’ έδωσε διαστάσεις στη νίκη-πρόκριση των Ναπολιτάνων κάνοντας το 3-0.

Οι Ιταλοί που διανύουν μια εκπληκτική σεζόν αποδίδοντας ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, ούτε… είδαν το εμπόδιο της Άιντραχτ και το προσπέρασαν με χαρακτηριστική άνεση επικρατώντας με το συνολικό 5-0. Και δεδομένα θα είναι πολύ κακός μπελάς για όποιον βρεθεί στο δρόμο τους.

Πηγή: onsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 16:02

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!-ThemaSports
23/04 @ 12:41

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του τελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και της Μίλαν, όπου οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 10:02

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν (3-0).

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά-ThemaSports
23/04 @ 08:49

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά που κατέκτησε διοργάνωση της UEFA και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για τους θρυλικούς μπέμπηδες που έδωσαν όραμα και ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά.

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!-ThemaSports
21/04 @ 11:39

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!

Δείτε το αγωνιστικό προφίλ των ποδοσφαιριστών της K19 του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, απέναντι στην Μίλαν, το τρόπαιο του Youth League.

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!-ThemaSports
19/04 @ 12:06

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!

Τα χθεσινά (18/04) αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League οριστικοποίησαν την παρουσία πέντε ομάδων από την Ιταλία στο νέο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ