Συνεχίζει να μας εκπλήσσει με κάποιες αποφάσεις του ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό που προκαλεί εντύπωση από τις σημερινές του αποφάσεις, είναι ότι στο ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων, δύο παίκτες που αντάλλαξαν γροθιές και αποβλήθηκαν, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο, ενώ σε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, δύο παίκτες που αποβλήθηκαν για βρίσιμο σε αντίπαλο, τιμωρήθηκαν με επιπλέον ποινή μίας αγωνιστικής συν πρόστιμο!

Μάλιστα, για το πρωτάθλημα Νέων U19 B’ Κατηγορίας, ποδοσφαιριστής που αποβλήθηκε επειδή έβρισε διαιτητή, τιμωρήθηκε με τρεις επιπλέον αγωνιστικές από την προβλεπόμενη ποινή!

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ανακοίνωση της ΚΟΠ:

*Καταγγελία του Διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή κατά του RΟBERGE, VALENTIN SEBASTIEN ROGER  Ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού που αποβλήθηκε γιατί  κτύπησε στο πρόσωπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού/06.03.2023 (26η Αγωνιστική). 
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή κατά του DEWAEST, SEBASTIEN TONY   Ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Λεμεσού που αποβλήθηκε γιατί  κτύπησε στο πρόσωπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού/06.03.2023 (26η Αγωνιστική). 
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Μάριου Αντωνίου κατά του Ανδρέα Χρίστου  Ποδοσφαιριστή του Π. Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ που αποβλήθηκε γιατί έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,   Β’  Φάση,  Α’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΠΕΓΕΙΑ 2014 – Π. Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ/04.03.2023 (8η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή Αιμίλιου Χριστοφή κατά του Νικόλα Φωτίου   Ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας που αποβλήθηκε γιατί  έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’ Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – F C KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/04.03.2023 (8η Αγωνιστική). 
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή Ελευθέριου Παντελή κατά του ΜΑΙΣΟΥΡΑΝΤΖΕ ΝΤΕΜΙΣ  Ποδοσφαιριστή του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου που αποβλήθηκε γιατί  έβρισε τον διαιτητή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 B’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου/05.03.2023 (19η Αγωνιστική). 
Απόφαση: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες.

Να προσθέσουμε ότι με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Μάντζεκ της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή κτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο με τον αγκώνα, ενώ το ματς είχε σταματήσει...

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

*Καταγγελία του Διαιτητή FERNANDES CORREIA GUSTAVO κατά του MANDJECK GEORGES CONSTANT  ποδοσφαιριστή της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που αποβλήθηκε γιατί κτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο με τον αγκώνα ενώ το παιχνίδι ήταν σταματημένο στον  αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/06.03.2023 (26η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (Κύπελλο, 7η & 9η αγωνιστική)-ThemaSports
17/04 @ 09:42

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (Κύπελλο, 7η & 9η αγωνιστική)

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

«Ίσως μειωθούν τα παιχνίδια στο Β' γκρουπ - Συζητάμε και για την συμμετοχή Κυπρίων στις ομάδες τους»-ThemaSports
12/04 @ 10:40

«Ίσως μειωθούν τα παιχνίδια στο Β' γκρουπ - Συζητάμε και για την συμμετοχή Κυπρίων στις ομάδες τους»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Φοίβος Βάκης.

Οι διαιτητές και οι VARίστες του αγώνα ΑΕΛ-Οθέλλος-ThemaSports
11/04 @ 16:45

Οι διαιτητές και οι VARίστες του αγώνα ΑΕΛ-Οθέλλος

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές του αγώνα ΑΕΛ – Οθέλλος για την 9η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta (B’ όμιλος).

Παραμένει και τη νέα σεζόν Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ο Ντομένικο Μεσσίνα!-ThemaSports
11/04 @ 16:19

Παραμένει και τη νέα σεζόν Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ο Ντομένικο Μεσσίνα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ, ενημερώνει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας σε σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ από ΚΟΠ για τον διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-Πάφος FC-ThemaSports
05/04 @ 16:30

ΔΙΟΡΘΩΣΗ από ΚΟΠ για τον διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-Πάφος FC

Ανακοινώνεται πως τον αγώνα της ΑΕΚ με την Πάφο F.C. (Σάββατο, 6 Απριλίου, 19:30) θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Bertolio Nogueira Miguel και όχι ο Πορτογάλος Azevedo Malheiro Helder Miguel όπως εκ παραδρομής είχε αρχικά ανακοινωθεί.

ΟΡΙΣΜΟΙ: Ξένοι στα δύο ντέρμπι... Θεουλή στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση!-ThemaSports
05/04 @ 12:20

ΟΡΙΣΜΟΙ: Ξένοι στα δύο ντέρμπι... Θεουλή στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 6ης (A’ όμιλος) & 8ης αγωνιστικής (Β’ όμιλος) της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta που θα γίνουν στις 6, 7 και 8 Απριλίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ