Γιάννης Ιωάννου

Πανέτοιμη για τον αυριανό (16/03, 22:00) επαναληπτικό με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ στο London Stadium για τη φάση των "16" του Κόνφερενς Λιγκ είναι η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ήττα με 0-2 στο πρώτο ματς στην "Αρένα" μείωσε και άλλο τις λιγοστές ελπίδες για την υπέρβαση που είχε η Κυπριακή ομάδα κόντρα σε έναν σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, όμως δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα παίξει χωρίς πίεση και άγχος και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να μπορέσει η ΑΕΚ να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να αποκλειστεί με το κεφάλι ψηλά, όμως αν της βγει το παιχνίδι και μπορεί να κυνηγήσει το... "θαύμα", θα το κάνει χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Άλλωστε από το καλοκαίρι που ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Λαρνακιώτικης ομάδας, έχει κάνει αρκετές υπερβάσεις και στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές φορές τα αουτσάιντερ να... ρίχνουν στο καναβάτσο τα φαβορί.

Άλλωστε, δεν βγήκε τυχαία η φράση "στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ", αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, επειδή υπάρχουν πάντα και οι... αστάθμητοι παράγοντες και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι.

Αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι ΑΕΚ-Απόλλων, όπου από το ξεκίνημα η ομάδα της Λάρνακας έμεινε με δέκα παίκτες, έγιναν άνω-κάτω τα πλάνα της και βρέθηκε σε μειονεκτική θέση, από εκεί που είχε έστω και μικρό προβάδισμα λόγω έδρας.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έκανε αρκετή δουλειά στο πνευματικό κομμάτι, στην προσπάθεια του να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και περιμένει από την ομάδα του να βγάλει αντίδραση, εγωισμο και να είναι ανταγωνιστική παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έγινε φυσικά δουλειά και στο κομμάτι της τακτικής, όπου αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις στο πλάνο του σε σχέση με το πρώτο ματς στην "Αρένα", ενώ θα κάνει και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε απόψε με προπόνηση που διεξήχθη στο London Stadium, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει στη διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές και όπως ανέφερε στην αποψινή συνέντευξη Τύπου, θα αποφασίσει αύριο για τους 11 που θα παρατάξει κόντρα στη Γουέστ Χαμ, μόλις μάθει την απόφαση του Εφετείου για το πότε θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ! Θυμίζουμε ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Γκαρσία, Γκιούρτσο, Γκόρντιτς και Γκρόμοφ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιρμάνι για Γκαρσία - Η πρώτη του δήλωση για το νέο deal-ThemaSports
20/05 @ 12:45

Φιρμάνι για Γκαρσία - Η πρώτη του δήλωση για το νέο deal

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό αμυντικό, Άνχελ Γκαρσία.

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ