Δηλώσεις στον Super Sport FM από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργο Καζαμία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

«Αρχίσαμε με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις μας στο β’ γκρουπ. Είναι μια μεγάλη αγγαρεία για τις ομάδες που δεν έχουν στόχους με ουσιαστικό αντίκρισμα. Εμείς θέσαμε ως στόχο την πρωτιά και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Το γεγονός πως κάποιες ομάδες είναι αδιάφορες πρέπει να προβληματίσει εκ νέου. Μιλάμε για πέντε ομάδες που δεν έχουν κίνητρα. Σίγουρα οι παίκτες οφείλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ασχέτως στόχων. Εμείς προσπαθούμε με εσωτερικές κινήσεις να τους κρατούμε σε εγρήγορση. Είναι και ευκαιρία για τους περισσότερους να αποδείξουν στον προπονητή ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα περίοδο και ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο κίνητρό τους. Εμείς θέλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι σε όλες τις ομάδες του γκρουπ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χάσουμε παιχνίδι, όμως διαβεβαιώνω πρώτα τους οπαδούς μας και μετά τον υπόλοιπο κόσμο ότι θα έχουμε εκείνη την εικόνα που πρέπει».

Για την πορεία της ομάδας: «Από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την είσοδο στην εξάδα, αυτό από μόνο του αποτελεί έναν μικρό άθλο. Και μας άφησε το γεγονός αυτό, αλλά και ο αποκλεισμός από το κύπελλο, μια πικρή γεύση. Αλλά η πορεία της ομάδας μας αφήνει πέρα για πέρα ευχαριστημένους».

Για τα επόμενα βήματα ενόψει της νέας σεζόν: «Έχουμε αρχίσει σε θεωρητικό επίπεδο και θα μπούμε άμεσα και στο πιο πρακτικό κομμάτι αφού ξεκαθαρίσουν κάποιες προτεραιότητες. Πρώτα το διοικητικό και αν το Δ.Σ. θα συνεχίσει και ακολούθως η συνεργασία μας με τον Τεχνικό Διευθυντή και προπονητή. Αφού ξεκαθαρίσουν αυτά τα ζητήματα, τότε θα αρχίσει και ο προϋπολογισμός και να οριοθετηθεί και το ύψος του»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καζαμίας για Β' γκρουπ: «Δεν μπορεί η λύση να είναι τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα»-ThemaSports
23/04 @ 11:18

Καζαμίας για Β' γκρουπ: «Δεν μπορεί η λύση να είναι τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, για τον τρόπο διεξαγωγής του Β' γκρουπ.

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα-ThemaSports
20/04 @ 09:50

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ανανέωση συνεργασίας με τον Ισπανό

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»-ThemaSports
19/04 @ 21:09

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»-ThemaSports
19/04 @ 14:09

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου…

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!-ThemaSports
16/04 @ 20:33

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μετά το βίντεο... έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μελίσσας... 2025!-ThemaSports
16/04 @ 18:33

Μελίσσας... 2025!

Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2025 ο Νίκος Μελίσσας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ