Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τους κόκκινους φακέλους: «Δυστυχώς αυτό που υπάρχει με τους φακέλους είναι γκρίζο περιβάλλον. Δεν υπάρχει διαφάνεια και σωστή ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Φάνηκε ότι σε πολλές περιπτώσεις κρύβονται οι φάκελοι. Εμείς έχουμε καλή συνεργασία με την επιτροπή δεοντολογίας. Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερη στήριξη από την Αρχή Στοιχημάτων. Μας λυπεί ιδιαίτερα ότι υπάρχει μια αδιαφορία από την αρχή. Όταν χάνονται οι υποθέσεις χάνεις και την εμπιστοσύνη του κόσμου να έρθει να σου κάνει καταγγελίες. Υπάρχουν οι πληροφορίες από πλευράς των μελών μας. Ένα παιχνίδι για να είναι χειραγωγημένο δεν σημαίνει πρέπει να έρθει κόκκινος φάκελος. Υπάρχουν χειραγωγημένα παιχνίδια που δεν έχει έρθει φάκελος».

Παράλληλα ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ μίλησε για την υπόθεση καταγγελίας μέσω του red button την οποία κι είχε αποκαλύψει ο ΣΠΟΡ FM 95.0 και το 24sports. «Υπάρχει η πληροφόρηση από το αρμόδιο τμήμα για καταγγελία μέσω του red button... Η ενημέρωση πρώτα πηγαίνει στην αστυνομία. Δεν ξέρω αν ο ποδοσφαιριστής θα πάει για κατάθεση. Έχει την ευχέρεια ο παίκτης να καταγγείλει ανώνυμα».

Επιπλέον ο Σπύρος Νοεφυτίδης στάθηκε σ’ ένα πέρα για πέρα σημαντικό θέμα το οποίο αφορά την βιντεοσκόπηση των αγώνων της Β’ κατηγορίας. Παρά το γεγονός πως σε σημερινή της ανακοίνωση η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφέρει πως υπάρχει βιντεοσκόπηση όλων των παιχνιδιών, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Μας απογοητεύει η απόφαση της ομοσπονδίας να μην βιντεογραφεί τα παιχνίδια. Άλλο να γνωρίζει ένας παίκτης ότι το παιχνίδι θα βιντεογραφηθεί και άλλο να μην υπάρχει αυτή η υποχρέωση της βιντεογράφησης και να κάνει ότι θέλεις στο γήπεδο. Και σε παιχνίδι προηγούμενο που ζητούσε το βίντεο η UEFA, ο ΓΔ της ΚΟΠ ζήτησε το βίντεο από την ομάδα με σημειώνοντας πως το ήθελε για την επιτροπή διαιτησίας. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε ερασιτεχνικά. Να βιντεογραφούν οι ομάδες με δικά τους έξοδα τα παιχνίδια. Ο κ. Κούμας δεσμεύτηκε στον Νίκο Αναστασιάδη για τη βιντεογράφηση. Μας ενοχλεί αφάνταστα ο κ. Κούμας να εξαγγέλλει την προεκλογική του και να λέει ότι είναι σωστοί. Δεν ξέρουμε τι νόμιμο έγινε από τον κ. Κούμα μέσα σε αυτόν τον χρόνο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
15/04 @ 11:48

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΓΣΠ τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία.

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
15/04 @ 18:51

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η παραμονή και τα ανυπόστατα σενάρια

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών-ThemaSports
13/04 @ 13:37

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών

Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πολεμιδιών είχαν την ευκαιρία, την Τρίτη 9 Απριλίου, να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. για την αξία του αθλητισμού, τον κόσμο του ποδοσφαιριστή και την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα!

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος-ThemaSports
13/04 @ 22:20

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος

Η Πάφος αντιμετωπίζει (Κυριακή, 14/04, 17:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση-ThemaSports
13/04 @ 22:58

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση φιλοξενεί (Κυριακή, 14/04, 19:30) την Ομόνοια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή-ThemaSports
11/04 @ 00:17

Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ