Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Ηλίας Κωστή, παίζει στην Αθλέτικο Μαδρίτης Β’, ο άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί του, για βελτίωση της ατομικής τεχνικής του, εκτιμά ότι έχει τα προσόντα να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λόγος για τον Αντώνη Μακρή, προπονητή βελτίωσης ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, ο οποίος σε χθεσινή του συνέντευξη στον Capital Tv, ανέφερε ότι ο 20χρονος στόπερ πάει πολύ καλά. Κατά διαστήματα, λαμβάνει μέρος και στο πρόγραμμα προπονήσεων υπό τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Πρόκειται για ένα παιδί, που έχει σωστή νοοτροπία, πέραν από τις ικανότητες του και πιστεύω ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».

Ο Κωστή έχει 18 συμμετοχές με την Αθλέτικο Β’, σημείωσε κι ένα τέρμα. Επίσης έγραψε και 7 συμμετοχές στο Youth League.

Ο Ηλίας, είναι γιος του Ελλαδίτη προπονητή Γιώργου Κωστή, ο οποίος ζει για πολλά χρόνια στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως προπονητής στον ΑΠΟΕΛ.

Έχει ελληνική και κυπριακή υπηκοότητα ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ο Αντώνης Μακρής έχει δουλέψει αρκετά και με τον πρώην άσο της Ομόνοιας, Μαρίνο Τζιωνή. Γι’ αυτόν ανέφερε πως αν φύγει από την Αμερική (παίζει εδώ και 13-14 μήνες στην Κάνσας Σίτι) έχει ως στόχο να παίξει σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης.  

«Ο Μαρίνος δούλεψε παρά πολύ σκληρά για να βελτιώσει τις αδυναμίες του σε κάποιους τομείς. Έδιδαν 800 χιλιάδες να τον πάρουν από την Ομόνοια oι Αμερικάνοι και στην συνέχεια έδωσαν τα διπλάσια λεφτά».

Περήφανος νιώθει ο Αντώνης Μακρής και για δυο άλλα «δικά» του παιδιά, τον 18χρονο σέντερ μπακ Παναγιώτη Καραγιώργη και τον 17χρονο αμυντικό χαφ Χρήστο Εύζωνα, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ιταλική Σπαλ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία-ThemaSports
14/04 @ 01:00

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Λεπτό προς λεπτό

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές-ThemaSports
28/03 @ 15:17

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές

Αυξήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών έρχονται σύντομα αφού εντός λίγων ημερών θα καταργηθεί η μείωση στον φόρο κατανάλωσης.

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας-ThemaSports
28/03 @ 13:36

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφασίστηκαν μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο-ThemaSports
23/03 @ 16:38

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο

Κάθε πόνος στο γόνατο δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα και καλό είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»-ThemaSports
22/03 @ 10:40

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»

Ο κάθε χριστιανός νοιώθει λύπη , πόνο και απογοήτευση, ακούοντας και διαβάζοντας για τα γεγονότα στην μονή του Αγίου Αββακούμ. Ο κάθε πολίτης, ο κάθε χριστιανός νοιώθει ντροπή για όσα προκλητικά γίνονται στην χριστιανική αυτή μονή.

8η Μάρτη – Ημέρα της γυναίκας: Η γυναίκα φέρνει στον κόσμο την νέα ζωή-ThemaSports
08/03 @ 11:02

8η Μάρτη – Ημέρα της γυναίκας: Η γυναίκα φέρνει στον κόσμο την νέα ζωή

Την 8η του Μάρτη γιορτάζεται σ’ όλο τον κόσμο η γυναίκα, η οποία συμβολίζει  κατά την άποψη  μου την ζωή. Η γυναίκα φέρνει στον κόσμο την ζωή. Χωρίς την γυναίκα ο πλανήτης γη έχει ημερομηνία λήξεως.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ