Αλλαγή στρατοπέδου πρόκειται να έχουμε για τον επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην McLaren.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λόγος για τον Νταβίντ Σάντσεζ. Ο επικεφαλής σχεδιασμού της ιταλική ομάδας, μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στο Μαρανέλο, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. 

Συγκεκριμένα, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, ο Γάλλος δήλωσε την παραίτησή του, χωρίς όμως αυτό να σχετίζεται με τον σχεδιασμό της νέα SF-23. Όπως έγινε γνωστό, οι λόγοι της απόφασής του είναι άλλοι και σίγουρα είναι κάτι που δε θα δουν με καλό μάτι στη Ferrari.  

Ο Νταβίντ Σάντσεζ αποφάσισε να προσχωρήσει στην αντίπαλη McLaren. Αυτό αναμένεται να γίνει σε έξι μήνες από τώρα, μιας και ο Γάλλος βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια και η παραίτησή του θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του. 

Στην αντίπερα όχθη βέβαια, οι Βρετανοί της McLaren βρίσκονται σε στάδιο αναδιοργάνωσης του τεχνικού τους τμήματος και φαίνεται πως έχουν βρει στο πρόσωπο του Γάλλου, τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να επανέλθουν στο προσκήνιο, μετά την περσινή πολύ κακή χρονιά που πραγματοποίησαν.

Πηγή: www.sdna.gr
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 12:25

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πιάστε τον αν μπορείτε- δεν μπορείτε! Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε πειστικά (και) στην πίστα της Κίνας, αυξάνοντας τη διαφορά του στην κορυφή και καλπάζοντας για το 4ο σερί πρωτάθλημά του. Δεύτερος ο Λάντο Νόρις, συμπλήρωσε το βάθρο ο Σέρχιο Πέρεζ.

Επιβλητική πολ ποζίσιον του Φερστάπεν στη Σαγκάη, ο Αλόνσο ταχύτερος των McLaren και Ferrari!-ThemaSports
20/04 @ 12:35

Επιβλητική πολ ποζίσιον του Φερστάπεν στη Σαγκάη, ο Αλόνσο ταχύτερος των McLaren και Ferrari!

Στο άγνωστο της πίστας της Σαγκάης, που είχε 5 χρόνια να επισκεφτεί η Formula 1, ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε και πάλι κατακτώντας άλλη μία επιβλητική πολ ποζίσιον, με διαφορά σχεδόν 4 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον ομόλογό του στη Red Bull Σέρτζιο Πέρεζ και τον Φερνάντο Αλόνσο της Aston - που άφησε πίσω του σε σχηματισμό τις δύο McLaren και τις δύο Ferrari .

Λεκλέρ: "Ο Σάινθ ξεπέρασε τα όρια, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους"-ThemaSports
20/04 @ 09:40

Λεκλέρ: "Ο Σάινθ ξεπέρασε τα όρια, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους"

Ο Σαρλ Λεκλέρ εξέφρασε τα παράπονά του μετά το τέλος του Sprint της Κίνας για τον τρόπο που ο Κάρλος Σάινθ αμύνθηκε στη μεταξύ τους μάχη, που έφερε την επαφή των δύο Ferrari SF-24 στον 16ο γύρο. Τι δήλωσε ο Ισπανός για το συμβάν.

Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν-ThemaSports
20/04 @ 08:15

Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν

Παρότι εκκίνησε από την 4η θέση, ο Μαξ Φερστάπεν δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το πρώτο φετινό Sprint της Formula 1, στο πλαίσιο του GP Κίνας. Ο Λιούις Χάμιλτον κράτησε τη 2η θέση για το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα, τρίτος στο βάθρο ο Σέρζιο Πέρεζ με την έτερη Red Bull RB20.

Ο πρώτος αγώνας προδιαγραφών Formula 1 στην ιστορία-ThemaSports
22/04 @ 20:07

Ο πρώτος αγώνας προδιαγραφών Formula 1 στην ιστορία

Σαν σήμερα το 1946, το Grand Prix Νίκαιας στη Γαλλία σήμανε την επιστροφή των αγώνων ταχύτητας στην Ευρώπη μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η πρώτη νίκη του Σένα στη Formula 1-ThemaSports
21/04 @ 14:06

Η πρώτη νίκη του Σένα στη Formula 1

Σαν σήμερα το 1985, ο αείμνηστος Άιρτον Σένα, μάγεψε τους πάντες στο Grand Prix Πορτογαλίας και την πίστα του Εστορίλ, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στη Formula 1 όπως και το πρώτο του «Grand Chelem».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ