Δείτε το νέο επεισόδιο TOTAL GREEN με καλεσμένο τον διεθνή αμυντικό της Ομόνοιας, Νικόλα Παναγιώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Για την αναγνώριση του από τον κόσμο της Ομόνοιας: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα νιώθω τη στήριξη του κόσμου. Τους ευχαριστώ που είναι δίπλα μου».

Για το ντέρμπι: «Μου άρεσε το παιχνίδι, αν και δεν είχε πολλές φάσεις. Στο β' ημίχρονο είχαμε περισσότερο την μπάλα και στο τέλος καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κρατάμε την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Όταν πολεμάς μέχι το τελευταίο λεπτό θα έρθει».

«Φάνηκε από τον πανηγυρισμό μου τι αισθάνθηκα. Δεν ήξερα πως να πανηγυρίσω Έκανα τρειςπανηγυρισμούς».

«Το κίνητρο της ομάδας μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι, είμαστε η Ομόνοια, πρέπει να διεκδικούμε κάθε ματς».

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα για το κύπελλο όπως και πέρσι».

«Ο προπονητής μας βοήθησε αρχικά στη ψυχολογικά που δεν ήταν η καλύτερη. Κάθε εβδομάδα μας μαθαίνει περισσότερα, κάθετο παιχνίδι, γρήγορο παιχνίδι, αποτελεσματικότητα. Έχουμε να μάθουμε πολλά από τον προπονητή μας».

«Δουλεύουμε στις στημένες φάσεις, είναι σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Κρίνουν παιχνίδια οι στημένες φάσεις. Όπως δεχόμαστε γκολ, βάζουμε».

«Έχω πολλά να μάθω από τον Έκτορ Γιούστε είναι πολύ ποιοτικός. Με βοηθά συνέχεια. Όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Είναι από τους πιο ποιοτικούς».

«Στην Ομόνοια υπήρξαν άνθρωποι που με γνώριζαν και με πίστεψαν. Τους ευχαριστώ που με έφεραν σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Δεν το μετάνιωσα ποτέ».

«Δεν μπορείς να αποφύγεις την απογοήτευση, όμως χρειάζεται πάντα να βρίσκεις τον τρόπο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην προπόνηση για να είσαι έτοιμος όταν σου δοθεί η ευκαιρία. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ πίστεψα ότι έφτασε η στιγμή να πάρω την ευκαιρία μου».

«Όλοι θέλουμε να παίζουμε και να βοηθάμε την εθνική μας. Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό για την εθνική. Η Ομόνοια δίνει έμφαση στον Κύπριο ποδοσφαιριστή».

«Ήταν ένα όνειρο το γκολ με την Γιουνάιτεντ. Για παιχνίδι που δεν θα ξεχάσω ήταν το ματς με την Φλόρα εκτός έδρας. Αγωνίστηκα σε 2 θέσεις και τα πήγα καλά».

«Στο εξωτερικό υποστηρίζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

«Ο Μπέζους είναι πλακατζής... πάνω μου. Ο Μίλετιτς είναι πλακατζής».

«Η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μου ήταν όταν ήρθα στην Ομόνοια και το οφείλω στον κύριο Νεόφυτο Λάρκου και τον κύριο Σίμο Ταραπουλούζη».

«Τα λόγια του πατέρα μου ήταν πάντα, και όχι μόνο φέτος, ότι πρέπει να έχω υπομονή για να παίξω μπάλα, κάτω το κεφάλι και να δουλεύω καθημερινά. Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου ερχόταν σε ματς που αγωνιζόμουν αλλά δεν μου το έλεγε. Σίγουρα θα με συμβουλέψει αλλά ακόμα και τώρα είναι συγκρατημένος. Με βοηθάει ήρεμα, συζητάμε για τα λάθη μου».

 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο κόσμος στο «αιώνιο»  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
28/04 @ 18:55

Ο κόσμος στο «αιώνιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ, για το ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ.

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Πηγαδάκια και καλό κλίμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
28/04 @ 18:04

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Πηγαδάκια και καλό κλίμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πολύ καλό το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, πριν το ντέρμπι.

ΠΑΣΠ: Υψώσαμε κόκκινη κάρτα κατά της βίας και του ρατσισμού-ThemaSports
28/04 @ 17:25

ΠΑΣΠ: Υψώσαμε κόκκινη κάρτα κατά της βίας και του ρατσισμού

Υψώνοντας «κόκκινη κάρτα κατά της Βίας και του ρατσισμού», ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης και ποδοσφαιριστές, παρευρέθηκαν το τελευταίο διάστημα σε δύο Λύκεια και μίλησαν στους μαθητές για τις αξίες τους αθλητισμού και τις συνέπειες που υπάρχουν όταν, αντί να πρυτανεύει ο πολιτισμός στα γήπεδα, κυριαρχούν εικόνες βίας και ρατσισμού.

LIVE: ΑΕΚ - Ανόρθωση (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
28/04 @ 17:34

LIVE: ΑΕΚ - Ανόρθωση (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση(19:00) για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ και το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

LIVE: Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
28/04 @ 17:31

LIVE: Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (19:00) για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ και το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

LIVE: Άρης - Πάφος FC (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
28/04 @ 17:30

LIVE: Άρης - Πάφος FC (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Ο Άρης κοντράρεται απόψε (19:00) με την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα» για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ