ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Προσπέρασε την Αυστρία και... μία ανάσα από τη 15η θέση η Κύπρος! Η θέση της Ελλάδας
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία χωρών της UEFA μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης (11/12) σε Europa και Conference League.


Όχι μόνο αυτό, αλλά θα του ζητήσουν και συγγνώμη από πάνω. Σε σοβαρές χώρες, αγαπητοί αναγνώστες, λειτουργεί η δημοκρατία!
Μην πει κανείς, ότι αν συνέβαινε παρόμοιο περιστατικό στη Νήσο των Αγίων, θα είχε την ίδια κατάληξη, παρόμοιο συμβάν.
Εδώ έχουν «εξαφανίσει» αξιόλογους παρουσιαστές εκπομπές και δημοσιογράφους, με συνοπτικές διαδικασίες και δεν αντέδρασε κανείς.
Αν δεν το προσέξατε, οι συνάδελφοι του Γκάρι Λίνεκερ στο BBC κι όχι μόνο, συμπαραστάθηκαν και ήταν αλληλέγγυοι σε αυτόν…
Για όσους δεν έχουν πληροφορηθεί τι ακριβώς συνέβη, ο Λίνεκερ άφησε αιχμές εναντίον της πολιτικής της Βρετανικής Κυβέρνησης για την πολιτική της στο θέμα των μεταναστών.
Έγραψε συγκεκριμένα: «Ως χώρα δεχόμαστε μακράν λιγότερους μετανάστες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η πολιτική αυτή είναι αμέτρητα σκληρή στους πιο ευάλωτους ανθρώπους, με την γλώσσα που χρησιμοποιείται να μην διαφέρει από εκείνη που χρησιμοποιούσε η Γερμανία του 30’, και εγώ παρεκτρέπομαι;».
Υ.Γ. Σπάνια κάνω… παρεμβάσεις από την στήλη, για γεγονότα που συμβαίνουν εκτός Κύπρου, όμως την ιστορία με τον πρώην Άγγλο διεθνή, δεν μπορoύσα να την αφήσω να περάσω στο ντούκου. Ελπίζω μετά απο μερικές δεκαετίες, να προοδεύσει η δημοκρατία μας και να φτάσει σε επίπεδα Αγγλίας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις