Σπανός στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Σας ευχόμαστε να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί παίζετε τα παιχνίδια στο γήπεδο»

Σπανός στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Σας ευχόμαστε να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί παίζετε τα παιχνίδια στο γήπεδο»

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, έδωσε συγχαρητήρια σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε στο τριφύλλι την κατάκτηση του τίτλου μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου στο Περιστέρι.

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι οι άνθρωποι του Ατρόμητου και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός, έδωσε συγχαρητήρια σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε στο τριφύλλι την κατάκτηση του τίτλου.

Η ατάκα προς τους πράσινους ήταν η εξής: "Σας ευχόμαστε να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί εκτός από καλή ομάδα είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο".

Ο Σπανός εκτίμησε τη στάση των ανθρώπων του τριφυλλιού και μετά τη διακοπή του αγώνα με τους πράσινους να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ' όλα

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ' όλα

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, υγεία πάνω απ΄ όλα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη και αργά ή γρήγορα όλες σας οι ευχές και επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα!