Themasports.com
12/03/23, 20:22
Νίκες για AO KN Aγ. Τριμιθιάς και Προοδευτικό

AO KN Aγ. Τριμιθιάς και Προοδευτικός ήταν οι νικητές στους δύο αγώνες της 4ης αγωνιστικής της β’ φάσης για τις θέσεις 5-8
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά από ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι ο Προοδευτικός επικράτησε, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Παρνασσού στο Στρόβολο, της ΕΝΑΒ με 32-28, με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων να είναι ισόπαλο (13-13).
Με το διπλό η ομάδα της Πάφου έφθασε τους 12 βαθμούς και έτσι πάει στην ημιτελική φάση ως έκτη στη βαθμολογία. Στην έβδομη θέση είναι η ΕΝΑΒ με οκτώ βαθμούς.
Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου με 11 τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Προοδευτικό και τον ακολούθησε με οκτώ ο συμπαίκτης του Χαράλαμπος Σοφοκλέους. Οκτώ πέτυχε και ο Κυριάκος Γεωργίου του συγκροτήματος της Αγίας Βαρβάρας.
Στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου ο AO KN Aγ. Τριμιθιάς πήρε το διπλό με 38-11 (ημίχρονο 17-6) κόντρα στο ΘΟΪ Αυγόρου. Ο πρωτοπόρος του β’ γκρουπ έχει 19 βαθμούς, με το ΘΟΪ να βρίσκεται στην τελευταία θέση με δυο βαθμούς.
Επτά γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Γιώργος Τριμιθιώτης, ενώ τον ακολούθησαν με έξι οι Ιωαννίδης, Μελίσσας και Μακρής.
Από τους γηπεδούχους τα περισσότερα είχε ο Αντώνης Αντωνίου που σκόραρε τρία γκολ.
Βαθμολογίες
Ομάδα |
Αγώνες |
Βαθμολογία |
---|---|---|
α' όμιλος | ||
![]() ΑΠΟΕΛ |
28 |
61 |
![]() ΑΕΚ |
28 |
57 |
![]() ΑΡΗΣ |
28 |
57 |
![]() ΠΑΦΟΣ |
28 |
52 |
![]() ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ |
28 |
50 |
![]() ΟΜΟΝΟΙΑ |
28 |
42 |
Β' Όμιλος | ||
![]() Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ |
28 |
41 |
![]() ΑΝΟΡΘΩΣΗ |
28 |
39 |
![]() ΑΕΛ |
28 |
38 |
![]() ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ |
28 |
30 |
![]() ΔΟΞΑ |
28 |
24 |
![]() ΕΝΠ |
28 |
22 |
![]() ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |
28 |
19 |
![]() ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ. |
28 |
13 |