Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η Πάφος FC υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στο "Στέλιος Κυριακίδης" τον Άρη, για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προέρχεται από τρία σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή, να βρίσκεται στο -3 από την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και μάλιστα, την πλησίασε απειλητικά και ο 5ος Απόλλωνας στους έξι πόντους, γι΄ αυτό και θέλει πάση θυσία σήμερα να επιστρέψει στις νίκες, για να "ντοπαριστεί" και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Σημειώνουμε ότι η 4η θέση είναι... παντελώς αχρείαστη για την Πάφο (σ.σ. εκτός αν τερματίσει στην πρώτη τριάδα η Ομόνοια και παράλληλα κατακτήσει το κύπελλο), αφού η μοναδική διέξοδος στο πρωτάθλημα για να βγει Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι η κατάληψη μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων ή να κατακτήσει το κύπελλο!
Ο Νορβηγός τεχνικός έκανε αρκετή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά και στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του και περιμένει να βγάλουν εγωισμό και αντίδραση στο απογευματινό κομβικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, αφού ακόμα και η ισοπαλία είναι... ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε ότι η τελευταία της νίκη της Πάφου στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική. Από τότε πέρασε ένας μήνας, και στην Πάφο θέλουν πάση θυσία να βάλουν φρένο σε αυτό το μίνι αρνητικό σερί.
Επιστρέφει στην αποστολή, αλλά και στο αρχικό σχήμα ο Ζάιρο που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και οι... «κιτρινισμένοι» Πελάτζιο και Κανέ, οι οποίοι ως γνωστό, θα εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Πιθανή ενδεκάδα:
Ίβουσιτς, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Κανέ, Ναμ, Πελάτζιο, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Μπρούνο.
Υπήρξε φοβερό «ξεσάλωμα» στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, στα Σόσιαλ Μήντια και ειδικότερα στα πράσινα οπαδικά γκρουπ στο Facebook. Στο επίκεντρο της κριτικής ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης Σταύρος Παπασταύρου, στον οποίο «εκτοξεύονται» απίστευτοι χαρακτηρισμοί…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 19:40
Η Πάφος με ανακοίνωση της ενημερώνει για το πόσα εισιτήρια κόπηκαν ενόψει Μακάμπι και κάνει κάλεσμα στον υπόλοιπο κόσμο να πάρει εισιτήρια
20/07 @ 19:25
Το οργανωμένο σύνολο της Πάφου κάνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρόν του στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την επιστροφή της ομάδας στην δράση
20/07 @ 19:08
Αποχώρηση σημαντική για την Μακάμπι ΤΕΛ Αβίβ λίγο πριν τον αγώνα με την Πάφο
20/07 @ 17:53
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον Γενικό διευθυντή της Πάφου για την παρουσία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ
20/07 @ 12:21
Την ερχόμενη Τρίτη 22 Ιουλίου (20:00) θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Πάφος FC, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Η ρεβάνς θα γίνει στη Σερβία στις 30 Ιουλίου (21:00).
20/07 @ 09:55
Την απόκτηση του 20χρονου Πορτογάλου αμυντικού μέσου, Αλεξάντρε Μπρίτο με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε η Πάφος FC.
BEST OF THEMASPORTS