Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το σημερινό (17:00) παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC στο "Στέλιος Κυριακίδης", για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 23 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά:
Άλβες, Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιαντάλ, Πηλέας, Μποάκι, Ντελμίρο, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόρσον, Σπόλιαριτς, Μονέ Πακέ, Στρούσκι, Σόκε, Γιαμπλόνσκι, Μπέγκτσον, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Μπαμπίκα, Κακόριν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Πανέτοιμος για το... +6 από την Πάφο, αλλά και το -4 από την κορυφή ο Άρης! Η πιθανή ενδεκάδα του Σπιλέφσκι

Ο Βέλγος επιχειρηματίας Φαμπιέν Ντεμπέκ, πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Σαρλερουά, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 11:15
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
04/11 @ 13:15
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».
31/10 @ 19:21
Βρήκε δίχτυα μετά από ένα μήνα και κάτι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
31/10 @ 21:11
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Άρης-Ακρίτας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
31/10 @ 21:44
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Άρτσιομ Ρατζκόφ μετά το ματς με τον Ακρίτα για την 9η αγωνιστική.
31/10 @ 18:54
Σε ρυθμούς Halloween μια μικρή φίλαθλος στον αγώνα Άρης-Ακρίτα στο στάδιο Αλφαμέγα.
BEST OF THEMASPORTS