Champions League: Ματσάρες σε Πειραιά, Λονδίνο και Μαδρίτη, ευκαιρία για Πάφο
Δείτε το πρόγραμμα της βραδιάς για την 5η αγωνιστική της league phase του Champions League.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το ιστορικό 7-0 επί της Γιουνάιτεντ και το μεγάλο πάρτι που είχε στηθεί στο «Άνφιλντ», στο μαγικό απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η Λίβερπουλ γκρέμισε τον ενθουσιασμό και τη χαρά των οπαδών της στο Vitality Stadium.
Με το γκολ του Μπίλινγκ στο 29ο λεπτό η Μπόρνμουθ κατάφερε να πάρει σημαντικότατο «τρίποντο», στο ματς όπου ο Σαλάχ για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν βρήκε καν εστία όταν κλήθηκε να εκτελέσει από την άσπρη βούλα!
Το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται ακόμα που φανερώνει πως η Λίβερπουλ δεν... ξυπνάει, αγωνιστικά, νωρίς κάθε Σάββατο. Άλλωστε, στην Αγγλία το πρώτο ματς της συγκεκριμένης μέρας διεξάγεται στις 12:30.
Μετά την πρεμιέρα με την Φούλαμ στο Λονδίνο και το 2-2, ακολούθησε το 0-0 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», η ήττα (1-0) από την Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας, το 0-0 με την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και τώρα η ήττα από τους «cherries».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: england365.gr