Ο Πίττας που... δεν έχει αντίπαλο και το αξιοσημείωτο με Ντόνιο

Ο Πίττας που... δεν έχει αντίπαλο και το αξιοσημείωτο με Ντόνιο

Ο Απόλλωνας πέτυχε 34 γκολ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, με τον Ιωάννη Πίττα να πετυχαίνει σχεδόν το... 1/3, αφού σκόραρε 12 φορές!

Μάλιστα, είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας, αφού οι Ντόνιο και Ζράντι που ακολουθούν στη 2η θέση, έχουν μόλις από... τρία τέρματα ο καθένας!

Βέβαια, αξιοσημείωτη είναι η επίδοση του Ντόνιο, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έχει σκοράρει τρία γκολ σε μόλις πέντε συμμετοχές... Αυτό δείχνει και την καθίζηση των επιθετικών της Λεμεσιανής ομάδας τη φετινή σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο Πίττας - ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι ο μοναδικός παίκτης του Απόλλωνα που αγωνίστηκε και στα 26 ματς της κανονικής περίοδου (σ.σ. στα 25 ως βασικός και σε ένα ως αλλαγή!) - με τα 12 τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής, είναι στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, με πέντε λιγότερα από τον Ζάιρο και έχει μπροστά του δέκα αγωνιστικές για να τον ξεπεράσει και να κατακτήσει το "χρυσό παπούτσι"!

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η καταστροφή πυρομαχικών στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, αλλά και για το ποιος έδωσε τη σχετική εντολή εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το πόρισμα του ερευνώντος αξιωματικού, ταξίαρχου Σάββα Στεφάνου, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.