Ο Βάσος Θεοδώρου παραχώρησε δηλώσεις ston Super Sport FM 104.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για την παραμονή: «Οι ελπίδες λιγοστεύουν, όμως ο στόχος της παραμονής φαντάζει αρκετά δύσκολος. Μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, δώσαμε τη τελευταία μας πινελιά. Θα δούμε εάν μπορούμε να κάνουμε την αντεπίθεση μας. Απέναντι στη Δόξα αδικούμαστε από την ήττα. Με το ίδιο σκεπτικό θα παίξουμε με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Θέλουμε βαθμολογικό κέρδος, ειδικότερα τη νίκη. Με τις ισοπαλίες δεν κερδίζουμε έδαφος, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θέλουμε να ελπίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν καλά, επίσης περιμένουμε να είναι εύστοχοι στην επίθεση για να σημειώσουμε κάποια τέρματα».
Για την έλλειψη βαθμών: «Δεν μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς με ανταγωνιστές μας, είναι κρίμα αυτό. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί με τους «μικρούς», έτσι βρισκόμαστε στη τελευταία θέση του πίνακα».
Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε προβλήματα, ευτυχώς, οι ποδοσφαιριστές διαθέτουν και ψυχολογία λόγω της τελευταίας εμφάνισης. Θα είμαι πανευτυχής εάν τα καταφέρουμε να παραμείνουμε ως ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα μας κοουτσάρει ο κ. Λαχτιόνοφ, είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του, περιμένουμε και τα αποτελέσματα».
Για τους ξένους ρέφερι: «Είχαμε ζητήσει κατά καιρούς από τον κ. Κούμα αυτή τη συνάντηση. Θα έλεγα πως ήταν μία άρτια συνάντηση, ενημερώσαμε για τα πάντα τον κ. Μάζιτς, τα παράπονα μας και όσα ζούμε αυτή τη σεζόν στα γήπεδα. Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα που θέλουν βελτίωση. Εμείς, βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το έργο του κ. Μάζιτς είναι δύσκολο. Η Κύπρος δεν είναι ελκυστικός προορισμός για τους διαιτητές, αυτό είναι η αλήθεια. Ο κ. Μάζιτς μας έκανε αναλύσεις και εκτιμήσαμε αυτή την κουβέντα. Δεν φύγαμε με σιγουριά ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα, ωστόσο, είμαστε σε αναμονή».
Για τους επαγγελματίες διαιτητές: «Στο πλάνο είναι να γίνουν επαγγελματίες διαιτητές. Στη μόνη χώρα που υπάρχουν επαγγελματίες διαιτητές είναι η Αγγλία, πουθενά αλλού. Περιμένουμε να γίνουν επαγγελματίες τρεις διαιτητές, με τη νέα σεζόν όπως φαίνεται».
Για τη ζήτηση των ξένων και την αύξηση τους: «Εμείς, ως ομάδες ζητάμε ξένους διαιτητές, ο κ. Μάζιτς μας ανέλυσε το πλάνο του. Η ανάμιξη που γίνεται έχει ως στόχο την εξέλιξη των ντόπιων διαιτητών στο σύνολο τους. Θέλουμε καλή κυπριακή διαιτησία, πρέπει να γίνει σωστό «κτίσιμο» σε αυτό το «κομμάτι», ενώ πρέπει να σταματήσει η γκρίνια από όλους μας».
Για το VAR: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε τις ενστάσεις μας, ο ίδιος μας εξήγησε τη διαδικασία και προχωρήσαμε παρακάτω. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Το προϊόν είναι σε άνοδο και καλούμαστε να είμαστε ενωμένοι για το καλό του ποδοσφαίρου».
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/06 @ 22:13
Ο Αλέξης Γαρπόζης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ακρίτα Χλώρακας.
16/06 @ 11:38
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας, Βασίλης Θεοδώρου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση του Τζέισον Πάντσεον από την τεχνική ηγεσία.
15/06 @ 21:51
Ο Σίμος Τσιακκας ήταν προπονητης τερματοφυλακων του Ακρίτα επι Τζεισον Παντσεον.
14/06 @ 13:57
Ο Άγγλος Παντσεον ανέβασε τον Ακρίτα στην πρώτη κατηγορία, αλλά επειδή δεν έχει το κατάλληλο διπλωμα δεν θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου στη νέα σεζόν.
12/06 @ 09:00
Ο Ελ Τζεμίλι ίσως έρθει ξανά στην Κύπρο για να παίξει ποδόσφαιρο
01/06 @ 10:35
Ο Τσαρλς Ελουντού θα παίζει στον Ακρίτα Χλώρακας την νέα σεζόν
BEST OF THEMASPORTS