Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του Προέδρου της FIA

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του Προέδρου της FIA

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του προέδρου της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, μιας και ο γιος του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Αρκετά δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο πρόεδρος της FIA και η οικογένειά του μετά το χαμό του γιου τους που ενεπλάκη σε τροχαίο.

Ο Σαΐφ Μουχάμαντ Μπιν Σαλίμ-Αλ Φαλασί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών με τα αίτια του ατυχήματος να παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ντουμπάι με την οικογένεια να ζητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους του άτυχου νέου.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απίθανος Πεπ, έπιασε την κουβέντα και αστειεύθηκε με όλη την ομάδα της Κρίσταλ Πάλας!

Απίθανος Πεπ, έπιασε την κουβέντα και αστειεύθηκε με όλη την ομάδα της Κρίσταλ Πάλας!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχασε την ευκαιρία ν’ αστειευτεί, να εκφράσει τον θαυμασμό του, αλλά και να δώσει συμβουλές στους ποδοσφαιριστές της Κρίσταλ Πάλας μετά το 3-0 της Σίτι στο «Etihad»!