Των… fake το κάγκελο

Των… fake το κάγκελο

Πληροφορηθήκατε φαντάζομαι, αγαπητοί αναγνώστες, ότι έγινε χαμός στην πολιτική σκηνή, με αφορμή fake news, που βγήκαν πριν μερικά 24ωρα και αφορούσαν την πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Δεν θα μπούμε σε εκείνα τα «χωράφια» να τα αναλύσουμε…

Φαίνεται ότι στην «τέχνη» των Fake News, επιδίδονται τα τελευταία 24ωρα και μερικοί στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Έγιναν αναρτήσεις (σε γκρουπ στα Social Media) με διάφορα… παραμύθια της Χαλιμάς και φαίνεται ότι μερίδα οπαδών μεγάλης ομάδας της νήσου, τα έχει... «φάει αμάσητα».  

Γενικώς στην βραχονησίδα, τις τελευταίες μέρες, έχει γίνει των… fake news το κάγκελο.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Annie Alexui: «Αυτοί που με κατήγγειλαν φοβούνται να με αντιμετωπίσουν» - Όσα καταλογίζει σε Δήμαρχο - Προανήγγειλε αποκαλύψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Annie Alexui: «Αυτοί που με κατήγγειλαν φοβούνται να με αντιμετωπίσουν» - Όσα καταλογίζει σε Δήμαρχο - Προανήγγειλε αποκαλύψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη είναι η παρουσία και η δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της Ιωάννας Φωτίου, γνωστής στο διαδίκτυο ως Annie Alexui η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο καταγγελιών από πολιτικά και αστυνομικά πρόσωπα για δυσφήμιση, με τις αρχές να κάνουν λόγο για σοβαρά αδικήματα.

BEST OF THEMASPORTS