Μπορεί ως ποδοσφαιριστής ο Αντόνιο Κόντε να έπαιξε τέσσερις φορές σε τελικούς του Champions League, όμως οι επιδόσεις του από τον πάγκο δεν είναι ανάλογες και τον συνοδεύει μία απίστευτη «κατάρα»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Άλλον έναν αποκλεισμό ως προπονητής γνώρισε χθες το βράδυ ο Αντόνιο Κόντε, μετά την πρόκριση της Μίλαν επί της Τότεναμ του Ιταλού προπονητή. Ο βετεράνος επιθετικός και νυν τεχνικός των «Σπερς» έμεινε εκτός συνέχειας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για έκτη φορά στην καριέρα του.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Κόντε είχε τέσσερις παρουσίες σε τελικό με τη μεγάλη Γιουβέντους της δεκαετίας του ’90-2000, με μία κατάκτηση τη σεζόν 1995/95 και τρεις ήττες στο φινάλε της διοργάνωσης το 1997, το 1998 και το 2003. 

Οι επιδόσεις του, όμως, από τον πάγκο μπορεί να πει κάποιος ότι είναι απογοητευτικές, αφού η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η «οκτάδα» την πρώτη του σεζόν στους αγαπημένους του «μπιανκονέρι».

Από εκεί και πέρα, έχει τρεις αποκλεισμούς από τη φάση των ομίλων (τις σεζόν 2013/14 με τη Γιουβέντους και το 2019/20 και 2020/21 με την Ίντερ), ενώ ως προπονητής της Τσέλσι (2017/18) αποκλείστηκε στους «16» όπως συνέβη και χθες με την Τότεναμ.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ