Κανένας άλλος;

Κανένας άλλος;

Ο Γιώργος Φαντάρος, βγήκε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή, για να απαντήσει στις κατηγορίες που του καταλόγισε η επίσημη Ομόνοια.

Μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι είναι η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο, σε δυο-τρεις μήνες, θα αποχωρήσει από τα… έδρανα της εκτελεστικής της ΚΟΠ.

Πάλι καλά που το κατάλαβε ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, ότι χρειάζεται «φρεσκάρισμα» προσώπων το «Παλάτι» της Έγκωμης.

Υπάρχει κι άλλος που σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Φαντάρου ή νιώθουν όλοι, ότι έχουν ακόμα πολλά «αποθέματα» προσφοράς στα «κοινά» του φουτμπόλ της βραχονησίδας;  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικό κάζο για την Εθνική Ελλάδος από την Πορτογαλία στα Άνω Λιόσια και... έμπλεξε για τα καλά

Ιστορικό κάζο για την Εθνική Ελλάδος από την Πορτογαλία στα Άνω Λιόσια και... έμπλεξε για τα καλά

Πραγματοποιώντας μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, η Εθνική Ελλάδος υπέστη ήττα-σοκ στη SUNEL Arena με 71-56 από την Πορτογαλία και πλέον μπλέκει ενόψει της β' φάσης των προκριματικών.