Κανένας άλλος;

Κανένας άλλος;

Ο Γιώργος Φαντάρος, βγήκε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή, για να απαντήσει στις κατηγορίες που του καταλόγισε η επίσημη Ομόνοια.

Μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι είναι η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο, σε δυο-τρεις μήνες, θα αποχωρήσει από τα… έδρανα της εκτελεστικής της ΚΟΠ.

Πάλι καλά που το κατάλαβε ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, ότι χρειάζεται «φρεσκάρισμα» προσώπων το «Παλάτι» της Έγκωμης.

Υπάρχει κι άλλος που σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Φαντάρου ή νιώθουν όλοι, ότι έχουν ακόμα πολλά «αποθέματα» προσφοράς στα «κοινά» του φουτμπόλ της βραχονησίδας;  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Η Λίβερπουλ έχει ανοίξει ήδη τον φάκελο της επόμενης μέρας, με τον Άντονι Ιραόλα να αναδεικνύεται σε βασικό στόχο για την τεχνική ηγεσία, με την διοίκηση να αναζητά τον προπονητή που θα επαναφέρει ένταση, ταχύτητα και ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα στο Άνφιλντ.