Κανένας άλλος;

Κανένας άλλος;

Ο Γιώργος Φαντάρος, βγήκε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή, για να απαντήσει στις κατηγορίες που του καταλόγισε η επίσημη Ομόνοια.

Μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι είναι η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο, σε δυο-τρεις μήνες, θα αποχωρήσει από τα… έδρανα της εκτελεστικής της ΚΟΠ.

Πάλι καλά που το κατάλαβε ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, ότι χρειάζεται «φρεσκάρισμα» προσώπων το «Παλάτι» της Έγκωμης.

Υπάρχει κι άλλος που σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Φαντάρου ή νιώθουν όλοι, ότι έχουν ακόμα πολλά «αποθέματα» προσφοράς στα «κοινά» του φουτμπόλ της βραχονησίδας;  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος ο Τζιμπούρ!

Επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος ο Τζιμπούρ!

Ο Αχαρναϊκός «τρέχει» να καλύψει το κενό στον σχεδιασμό και να προλάβει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Γ' Εθνική, μετά από 6 χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Ο Γαλλοαλγερινός πρώην επιθετικός θα κληθεί να φτιάξει το ρόστερ της ομάδας.