Κανένας άλλος;

Κανένας άλλος;

Ο Γιώργος Φαντάρος, βγήκε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή, για να απαντήσει στις κατηγορίες που του καταλόγισε η επίσημη Ομόνοια.

Μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι είναι η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο, σε δυο-τρεις μήνες, θα αποχωρήσει από τα… έδρανα της εκτελεστικής της ΚΟΠ.

Πάλι καλά που το κατάλαβε ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, ότι χρειάζεται «φρεσκάρισμα» προσώπων το «Παλάτι» της Έγκωμης.

Υπάρχει κι άλλος που σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Φαντάρου ή νιώθουν όλοι, ότι έχουν ακόμα πολλά «αποθέματα» προσφοράς στα «κοινά» του φουτμπόλ της βραχονησίδας;  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με ντόπιο αφεντικό θα τα… μάζευε ο Ρατσκόφ

Με ντόπιο αφεντικό θα τα… μάζευε ο Ρατσκόφ

Σε οπαδικό γκρουπ του Άρη, ζητούν από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, να «πάρει το κεφάλι» του Αρτσιόμ Ρατσκόφ. Ύστερα από τη συνέχιση των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, στα παιχνίδια μακριά από την Λεμεσό.