Ιστορική στιγμή για τον Μπάνε Πρέλεβιτς και εν γένει για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς με απόφασή της η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 7.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πρέλεβιτς αποτέλεσε τον ηγέτη και αρχηγό του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε 9 συνολικά χρόνια (1988-1996 και 1999-2000), όντας ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τον Δικέφαλο κατέκτησε συνολικά τέσσερις τίτλους (Κύπελλο Κυπελλούχων 1991, Πρωτάθλημα Ελλάδας 1992, Κύπελλο Κόρατς 1994, Κύπελλο Ελλάδας 1995) και η απόφαση για την απόσυρση της φανέλας με το «7», που φορούσε όλα αυτά τα χρόνια παίρνει σάρκα και οστά ικανοποιώντας μεταξύ άλλων και το κοινό αίσθημα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Με μία σημαντική ανακοίνωση ολοκληρώθηκε η ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης, να αποσύρει τη φανέλα με το «7», τη φανέλα με την οποία ο Μπάνε Πρέλεβιτς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, στα καλύτερα χρόνια στην ιστορία της ομάδας μας.

Στο ξεκίνημα της ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε το 72,67% των μετόχων της εταιρίας.

Το σώμα της ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής…

1)Την έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2021 – 30/06/2022.

2)Την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και την απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2021-30/06/2022 καθώς και την απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών.

3)Την εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2022 – 30/06/2023.

Δεν υπήρξε υποψηφιότητα για τον διορισμό αιρετής διοίκησης.

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συγκίνηση του Σπανούλη: «Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου»!-ThemaSports
27/04 @ 14:31

Η συγκίνηση του Σπανούλη: «Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου»!

Ο Βασίλης Σπανούλης, που οδήγησε το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL, μόλις στη δεύτερη σεζόν της καριέρας του ως head coach, είναι ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση!

Ναν: «Ο Σλούκας μας πήγε σε άλλο επίπεδο, ξέρουμε ότι μας στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»-ThemaSports
27/04 @ 11:35

Ναν: «Ο Σλούκας μας πήγε σε άλλο επίπεδο, ξέρουμε ότι μας στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το career high του Κώστα Σλούκα στην ισοφάριση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 13:18

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το VIDEO με την ένταση ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και έναν Ισραηλινό στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το φινάλε του Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι.

Μάγκας Ολυμπιακός, πάτησε τη Μπαρτσελόνα και έκανε μπρέικ με το «καλησπέρα» στο καυτό Παλάου Μπλαουγκράνα-ThemaSports
25/04 @ 00:11

Μάγκας Ολυμπιακός, πάτησε τη Μπαρτσελόνα και έκανε μπρέικ με το «καλησπέρα» στο καυτό Παλάου Μπλαουγκράνα

Εκπληκτικό σαραντάλεπτο από τον Ολυμπιακό, που νίκησε με 77-73 τη Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Γουίλιαμς-Γκος και Κάναν οι κορυφαίοι για τους Πειραιώτες.

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Κάποιοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν όταν πανηγύριζα για τον Ολυμπιακό»-ThemaSports
24/04 @ 23:36

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Κάποιοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν όταν πανηγύριζα για τον Ολυμπιακό»

Μία άσχημη εμπειρία που είχε στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα στη διάρκεια του Game 1 του Ολυμπιακού με τους Μπλαουγκράνα κατήγγειλε μέσω Twitter η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ.

EuroLeague: Για πρώτη φορά από το 2005 "έσπασαν" τρεις έδρες στα πρώτα παιχνίδια των playoffs-ThemaSports
25/04 @ 10:51

EuroLeague: Για πρώτη φορά από το 2005 "έσπασαν" τρεις έδρες στα πρώτα παιχνίδια των playoffs

Ρεκόρ έσπασαν οι Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ που έκαναν το break στις έδρες των αντιπάλων τους στα πρώτες τους αναμετρήσεις στα playoffs, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της EuroLeaue.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ