Πρώτη συμμετοχή αθλητή της ΑΕΛ σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Πρώτη συμμετοχή αθλητή της ΑΕΛ σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Η ενημέρωση.

Χθες Κυριακή είχαμε συνέχεια στην αγωνιστική ποδηλατική δράση για την Ομάδα μας με την συμμετοχή του Αλέξη Κέστα στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Tochni Spring Cup 2023. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή αθλητή της ομάδας μας σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας μετά από τις αρχές τη δεκαετίας του 2000. Μεγάλη χαρά να βλέπουμε τη κίτρινη φανέλα ξανά σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας.
Δυστυχώς ο Αλέξης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγώνα στο 2ο από τους τρίτους γύρους λόγω σκασμένου ελαστικού. Συγχαρητήρια στο αθλητή μας για αυτή τη προσπάθεια του.
Συνέχεια στη αγωνιστική δράση με το τριήμερο διεθνή αγώνα ποδηλασίας δρόμου UCI Cyprus GranFondo, που θα διοργανωθεί στις 30/3 με 2/4/2023 στη επαρχία Πάφου.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Running Under The Moon®: Κλείσιμο δρόμων λόγω διεξαγωγής του αγώνα

Running Under The Moon®: Κλείσιμο δρόμων λόγω διεξαγωγής του αγώνα

Το κοινό ενημερώνεται ότι, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα Running Under The Moon®, την Πέμπτη 12 Ιουνίου, από τις 19:00 έως τις 22:30, και με σκοπό τη διασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων, οι πιο κάτω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για όλα τα οχήματα: