Πρώτη συμμετοχή αθλητή της ΑΕΛ σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Πρώτη συμμετοχή αθλητή της ΑΕΛ σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Η ενημέρωση.

Χθες Κυριακή είχαμε συνέχεια στην αγωνιστική ποδηλατική δράση για την Ομάδα μας με την συμμετοχή του Αλέξη Κέστα στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Tochni Spring Cup 2023. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή αθλητή της ομάδας μας σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας μετά από τις αρχές τη δεκαετίας του 2000. Μεγάλη χαρά να βλέπουμε τη κίτρινη φανέλα ξανά σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας.
Δυστυχώς ο Αλέξης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγώνα στο 2ο από τους τρίτους γύρους λόγω σκασμένου ελαστικού. Συγχαρητήρια στο αθλητή μας για αυτή τη προσπάθεια του.
Συνέχεια στη αγωνιστική δράση με το τριήμερο διεθνή αγώνα ποδηλασίας δρόμου UCI Cyprus GranFondo, που θα διοργανωθεί στις 30/3 με 2/4/2023 στη επαρχία Πάφου.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Πετρολίνα δίνει και φέτος ενέργεια στον Radisson Hotels Larnaka Marathon

Η Πετρολίνα δίνει και φέτος ενέργεια στον Radisson Hotels Larnaka Marathon

Η Πετρολίνα ανανεώνει τη χορηγική της συνεργασία με τον Radisson Hotels Larnaka Marathon, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό του θεσμού ως κύριος χορηγός. Από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών δίνει τη δική της ενέργεια στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός της πόλης, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 2026.