Πίττας: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα Λεμεσιανό ντέρμπι - Το γόητρο είναι μεγάλο και αξίζαμε τη νίκη»

Πίττας: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα Λεμεσιανό ντέρμπι - Το γόητρο είναι μεγάλο και αξίζαμε τη νίκη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων στο «Αλφαμέγα Stadium», ο ποδοσφαιριστής των "κυανολεύκων", Ιωάννης Πίττας.

Αναλυτικά:

«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα Λεμεσιανό ντέρμπι. Το γόητρο είναι μεγάλο. Αξίζαμε τη νίκη. Πηγαίνουμε με ανεβασμένη ψυχολογία για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα.

Κάποιες φορές η τύχη δεν μας έδωσε ότι αξίζαμε, έχει ποιότητα ο Απόλλωνας και πιστεύω στην ομάδα μου. Επιτέλους κολλήσαμε νίκες για να ανέβουμε ψυχολογικά. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Σίγουρα νιώθω χαρούμενος που σκόραρα, ο προπονητής δουλεύει όπως κι εμείς και είμαστε άξιοι νικητές στο σημερινό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Η Λίβερπουλ έχει ανοίξει ήδη τον φάκελο της επόμενης μέρας, με τον Άντονι Ιραόλα να αναδεικνύεται σε βασικό στόχο για την τεχνική ηγεσία, με την διοίκηση να αναζητά τον προπονητή που θα επαναφέρει ένταση, ταχύτητα και ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα στο Άνφιλντ.