MENU

Themasports.com

ΑΝΤΟΝΕ: «Αυτό θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, πάθος και να παίρνουμε τις νίκες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αλφαμέγα Stadium», μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων, ο προπονητής των "κυανολεύκων", Μπογκτάν Αντόνε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον χαρακτήρα και το πάθος που έδειξαν στο γήπεδο. Δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις απ' όταν ήρθα στην ομάδα. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, πάθος και να παίρνουμε τις νίκες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι αγώνα είχαμε σήμερα, απέναντι στην ΑΕΛ, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής κατάστασης των δύο ομάδων είναι πάντα το ντέρμπι της πόλης, ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη».

Για το αν ήταν επιλογή του να δώσει την μπάλα στην ΑΕΛ και να οπισθοχωρήσει ο Απόλλωνας: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για διάφορα σενάρια. Και για να έχουμε την κατοχή και να πρεσάρουμε και να αμυνθούμε. Με το γρήγορο γκολ και γνωρίζοντας ότι η ΑΕΛ δεν αρέσκεται στο να κρατάει την μπάλα και προτιμάει να παίζει κλειστά στην άμυνα της, αποφασίσαμε να τους δώσουμε την μπάλα. Σε αυτό συνέβαλε και το ότι είχαμε αρκετά προβλήματα πριν από τον αγώνα. Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε διαφορετική από τη φυσική τους θέση, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κι άλλα προβλήματα. Στο 10ο λεπτό είχε ο Ρομπέρζ, στο ημίχρονο ο Ντόνιο και αυτό έκανε δύσκολη τη διαχείριση του αγώνα. Αλλά είχαμε ευτυχήσει να σκοράρουμε νωρίς, γι΄ αυτό και διαλέξαμε να διαχειριστούμε έτσι το παιχνίδι. Να δώσουμε την μπάλα στην ΑΕΛ, που συνήθως δεν είναι αυτό το παιχνίδι της. Μπορούσαμε σε 2-3 αντεπιθέσεις στο πρώτο μέρος να βρούμε εκεί το δεύτερο γκολ».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολη η αποστολή που έχουμε. Έχουμε αρκετά προβλήματα από κάρτες και τραυματισμούς, ειδικά στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αφού έχει μείνει μόνο ο Πεϊμπερνς. Πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν σε άλλες θέσεις, όπως έκανε σήμερα ο Σαχάρ, όπως ο Χάμπος που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός αμυντικός. Έμειναν δέκα τελικοί και πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, βήμα με βήμα. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας και στην ανατροπή των δεδομένων. Αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε θέση στην Ευρώπη και να πετύχουμε κάτι φέτος, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι. Παίκτες, προσωπικό, το συμβούλιο, ο κόσμος. Πρέπει όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον, ούτως ώστε οι παίκτες να μπορούν να δώσουν τα απαιτούμενα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος της σεζόν».

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

29

42

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

29

40

ΑΕΛ

29

39

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

29

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

29

22

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

29

14

TAGS

X