Λεμεσιανό ντέρμπι για το... πρεστίζ - Πιθανές ενδεκάδες Γιανέφσκι και Αντόνε

Λεμεσιανό ντέρμπι για το... πρεστίζ - Πιθανές ενδεκάδες Γιανέφσκι και Αντόνε

Λεμεσιανό ντέρμπι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η ώρα 18:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» η ΑΕΛ ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετωπίζει τον συμπολίτη Απόλλωνα.

Σε τέτοια ντέρμπι το γόητρο, πρεστίζ, είναι εκ των βασικών κινήτρων για τις ομάδες, για νίκη…

Έτσι και σήμερα, αν και η ΑΕΛ είναι στο β΄ γκρουπ ήδη, ενώ ο Απόλλωνας το α΄ γκρουπ εξάδας, με τους γαλαζοκίτρινους να είναι και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Όπως και να ‘χει, υπάρχει ενδιαφέρον για το σημερινό Λεμεσιανό ντέρμπι.

Όπως ενημέρωσε χθες η ΑΕΛ στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Ολιβέιρα, Κυριάκου, Τεσέιρα, Χάσα,  Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Μεντόζα, Παπαφώτης, Παντελή, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Μπιλοβάρ, Νεοφύτου, Τζάλμα, Φραντζής, Μπεραχινο, Ρομό, Ντέγοεστ,  Κοντινέλλα, Φιλίπποβιτς, Μιραλλάς, Κολιάς.

Από πλευράς Απόλλωνα, η πληροφόρηση κάνει λόγο πως εκτός αποστολής για διάφορους λόγους είναι οι Φιλιώτης, Χαμάς, Αρτυματάς, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Αλεσαμί, Ζράντι και Νταμπό.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, πιθανολογείται ότι θα παρατάξει ένα σχήμα με αρχική ενδεκάδα τους Ολιβέιρα, Παντελή, Ντζαλμά, Τεϊσέιρα, Ντεγοέστ, Ζντραβκόφσκι, Τσιμπόλα, Μιραλάς, Χάσα, Τσέρνιχ, Μπεραχίνο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπογκτάν Αντόνε, πιθανόν θα δώσει φανέλα βασικού στους Γιοβάνοβιτς, Εκπολό, Ρομπέρζ, Πειμπέρνς, Κυριάκου, Σπόλιαριτς, Κολ ή Σαχάρ, Βα, Χέντι, Πίττας, Ντόνιο.

Δευτέρα 06.03.2023 / 18:00

ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Στάδιο: ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Ghersini Davide

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.