Themasports teamΟ Πρόεδρος της Κ.Ο.ΠΟ. κ. Γιώργος Γεωργίου συμμετέχει στο 35ο κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UEC) που πραγματοποιείται στην Πράγα σήμερα 5 Μαρτίου 2023.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την χθεσινή ημέρα συμμετείχε σε συνεδρίαση της Βαλκανική Ένωσης Ποδηλασίας (BCU), της οποίας είναι Αντιπρόεδρος, κατά την οποία συζητήθηκε το καλεντάρι της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας και έγινε δεκτή η πρόταση του όπως οι αγώνες της Βαλκανικής Ένωσης να ενταχθούν στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας (UCI).
Είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) κ. David Lappartient ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόθεση του να επισκεφθεί επίσημα την Κύπρο.
Επίσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UEC) κ. Enrico Della Casa και άλλους Προέδρους Ομοσπονδιών.

Πηγή: cypruscycling.org
Η χθεσινή ήττα από τον Ακρίτα ήταν η 7η συνεχόμενη για την ομάδα της Freedom 24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα. Αν και στην ομάδα, η τελευταία φορά που… χάρηκαν ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου όταν νίκησαν την Ομόνοια Αραδίππου, ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε ότι ποτέ δεν παραιτείται…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 13:12
«Non stop» ο ΑΠΟΕΛ πήρε και το ντέρμπι πρωταθλήματος από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού (14-11), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ.
24/11 @ 09:58
Ιστορική στιγμή για τον Κυπριακό αθλητισμό - Ο Κύπριος αθλητής κατακτά τον παγκόσμιο τίτλο στο Μακάο!
21/11 @ 12:46
Δεν πρόλαβαν καλά – καλά να βγουν από την... πισίνα και τον μεταξύ τους αγώνα για το Σούπερ καπ και να ‘σου τους πάλι αντιμέτωπους! Για τον ΑΠΟΕΛ και τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.
20/11 @ 16:47
Δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το αυτοκίνητό του αλλά άλλο τρίτο άτομο έκανε ο δικηγόρος του.
18/11 @ 18:20
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Α. Χρυσοστόμου, συμμετείχε στη συνάντηση των Προέδρων των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στις Βρυξέλλες με θέμα «A Strategic Vision for Sport in Europe: Reinforcing the European Sport Model».
17/11 @ 14:13
Παιγνίδι αντάξιο της φήμης του, αλλά και των δυο αντιπάλων έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας, ο αγώνας για το Σούπερ Καπ στην υδατοσφαίριση. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς βάφτηκε γαλαζοκίτρινος με τον ΑΠΟΕΛ να επικρατεί του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού με 16 – 14, μετά απο ένα πολύ καλό αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS