Ο Ντουράντ έγινε ο 13ος κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Ρόμπερτσον!

Ο Ντουράντ έγινε ο 13ος κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Ρόμπερτσον!

Ακόμη ένα…καλό στατιστικό για τον Κέβιν Ντουράντ που βρίσκεται πλέον στην 13η θέση των κορυφαίων σκόρερ του ΝΒΑ!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/3) οι Σανς πέρασαν εύκολα από το Σικάγο επικρατώντας των Μπουλς με 125-101. Μπορεί μεγάλος πρωταγωνιστής με 35 πόντους να ήταν ο Κέβιν Μπούκερ, ωστόσο το «ρεκόρ» πήγε στα χέρια του Κέβιν Ντουράντ.

Ο άσος των Σανς σκόραρε 20 πόντους σε 31’ συμμετοχής και με αυτούς ξεπέρασε τον θρυλικό Όσκαρ Ρόμπερτσον, ανεβαίνοντας στην 13η θέση των κορυφαίων σκόρερ του ΝΒΑ.

 

Ο «Ντουράντουλα» έχει αυτή τη στιγμή 26.730 πόντους και η δεκάδα πλησιάζει, καθώς ο Μαλόουν (10ος) σταμάτησε στους 27.409.

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.