Themasports teamΟ Ορμπελίν Πινέδα βιώνει glory days στην ΑΕΚ και σε συνέντευξή του στο Fox Deportes μίλησε για το μέλλον του, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Τσίβας που τον ανέδειξε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην πιθανότητα να γυρίσει στο Μεξικό, όπου ήταν είδωλο, ο «Maguito» ήταν ξεκάθαρος. Ναι μεν θέλει, όμως όχι άμεσα, αλλά μακροπρόθεσμα. «Θεού θέλοντος, θα επιστρέψουμε αργότερα. Τώρα θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε το ευρωπαϊκό όνειρο εδώ και θα δούμε τι θα συμβεί αργότερα», είπε ο Πινέδα, χωρίς να θέλει να θέσει προθεσμίες ή να τροφοδοτήσει ψεύτικες ελπίδες.
Ο άσος της ΑΕΚ παραδέχθηκε από απόσταση την πορεία της Τσίβας στο πρωτάθλημα και επισήμανε: «Έχω φίλους εκεί, παλεύουν και τα πάντα καλά».
sdna.gr
Η Ομόνοια κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου με 3-1 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/12 @ 17:25
Δείτε τα συναισθήματα που κατέγραψε η κάμερα του ΠΑΟΚ από τις εξέδρες και το χορτάρι μετά το γκολ του Γιακουμάκη στο 90'.
01/12 @ 16:05
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος αντάμοιψε τους παίκτες για τα τρία δύσκολα ματς που κέρδισαν με μεγάλο πριμ κι έγινε χαμός στα αποδυτήρια.
01/12 @ 12:43
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποτελεί επί της ουσίας την τελευταία απειλή για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια εξασφάλισης της απευθείας πρόκρισης στη League Phase του Champions League.
30/11 @ 23:09
Απίθανος Γιόβιτς κουβάλησε την ΑΕΚ στη Λεωφόρο! Με χατ τρικ του Σέρβου, η Ένωση έφυγε νικήτρια από απίθανο ντέρμπι στη Λεωφόρο (2-3), φράζοντας τον δρόμο του Παναθηναϊκού που επέστρεψε, για ανατροπή.
30/11 @ 20:57
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μεϊτέ, αλλά με γκολ του Γιακουμάκη στο 90' λύγισε τον Λεβαδειακό και πήρε σπουδαία νίκη με 3-2!
30/11 @ 19:09
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως τελικά να πάρει την οριακή νίκη με 1-0, έχοντας για σωτήρα του τον Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 70’.
BEST OF THEMASPORTS