MENU

Themasports.com

Ο Άκπομ έσπασε ρεκόρ 33 ετών στην Μίντλεσμπρο!

Ο Τσούμπα Άκπομ σκόραρε με πέναλτι απέναντι στην Ρέντινγκ και έγινε ο πρώτος παίκτης της Μίντλεσμπρο που φτάνει τα 20 γκολ σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα από το 1990!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είδηση είναι πλέον όταν δεν βρίσκει δίχτυα σε ένα παιχνίδι και όχι όταν σκοράρει. Ο Τσούμπα Άκπομ άνοιξε το σκορ για την Μίντλεσμπρο απέναντι στην Ρέντιγνκ από το σημείο του πέναλτι, σε ένα γκολ με μεγάλη σημειολογική σημασία.

Κι αυτό γιατί ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έγινε ο πρώτος παίκτης της «Μπόρο» που φτάνει τα 20 γκολ σε μία σεζόν πρωταθλήματος, μετά το 1990 και τον Μπέρνι Σλέιβεν που είχε σταματήσει στα 21.

Έκτοτε την φανέλα της Μίντλεσμπρο φόρεσαν πολλοί καταξιωμένοι επιθετικοί όπως οι Ραβανέλι, Φιόρτοφτ, Μπόκσιτς, Βίντουκα, Χάσελμπαϊνκ, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 33 χρόνια και να έρθει η εκπληκτική σεζόν του Τσούμπα Άκπομ για να σπάσει αυτό το στοιχειωμένο ρεκόρ.

sdna.gr

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X