Την πρόκριση του σε ακόμα ένα ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου εξασφάλισε πριν από λίγο ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 60μ. με εμπόδια!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ: ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ
Την πρόκριση του σε ακόμα ένα ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου εξασφάλισε πριν από λίγο ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 60μ. με εμπόδια.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης από το 2019 στη Γλασκώβη έτρεξε αρκετά καλά και όσο χρειαζόταν στον πρώτο γύρο, τερματίζοντας στη 2η θέση της πρώτης σειράς σε 7.71 και εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή του για τις πρωινές ημιτελικές σειρές της Κυριακής (5/3, 09:35).
Συγχαρητήρια Milan Trajkovic και στον προπονητή σου Αντώνη Γιαννουλάκη για την πρόκριση και καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης».
Άλλη μια χρωματιστή, ιστορική και "εμποτισμένη" με κάμποσα εκατομμύρια (2,1 είναι το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για το τρίποντο) ευρωπαική βραδιά για τους πρωταθλητές Κύπρου. Το πέτυχαν κι αυτό... Νίκησαν την 3η στη βαθμολογία της Ισπανικής Λα Λίγκα, Βιγιαρεάλ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 08:47
Για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Capital Sports» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος.
04/11 @ 17:44
Άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
04/11 @ 16:24
Με στόχο την προώθηση της κατανόησης, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής, διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους εναντίον των προσφύγων, μέσα από την ενωτική δύναμη του αθλητισμού.
04/11 @ 14:26
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η διαδοχική χρονιά το Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας και Παρα-Τοξοβολίας, στην Πύλα, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2025.
03/11 @ 17:35
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ: 149km Συνεχούς Κολύμβησης σε Ανοιχτή Θάλασσα – Ένας Άθλος για την Αλληλεγγύη.
01/11 @ 16:14
Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από το 2019, όταν μπήκε στη ζωή των αθλητών και αθλητριών τού στίβου η παγκόσμια κατάταξη, ο στόχος της βελτίωσης των επιδόσεων είναι ακόμα πιο αναγκαίος, αφού από την παγκόσμια κατάταξη σε κάθε αγώνισμα κρίνονται οι περισσότερες συμμετοχές στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις.
BEST OF THEMASPORTS