Πόλυς ΧαραλάμπουςΘεωρείται έκπληξη το ότι ο Ολυμπιακός κατόρθωσε μέσα από διπλούς αγώνες, να «πετάξει» την Ανόρθωση εκτός της διοργάνωσης του κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για δυο λόγους:
-Γιατί η Κυρία, μετά τις διορθωτικές κινήσεις του Γενάρη, βελτιώθηκε σημαντικά, κάνοντας μερικά πολύ καλά ματς στον θεσμό του πρωταθλήματος.
-Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, θα δώσει σκληρή μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Παρόλα αυτά ο Μάκης Σεργίδης, επέλεξε να μην… «αποστασιοποιηθούν» από τον δεύτερο τη τάξει θεσμό.
Σε αυτό το σημείο έγκειται βασικά και η μεγάλη συμβολή του 42χρονου τεχνικού, στην σημαντική επιτυχία της ομάδας, να προκριθεί στους «4» του κυπέλλου.
Πριν δυο χρόνια οι μαυροπράσινοι είχαν πάει μέχρι τον τελικό (με προπονητή τον Γιαννέφσκι), χάνοντας από την Ανόρθωση του Κετσπάγια. Όμως, τότε βρισκόντουσαν στην πρώτη εξάδα στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, κλείνοντας αρκετά «σπίτια», σε παιχνίδια με μεγάλες (θεωρητικά) ομάδες.
Με την πορεία που κάνει στην φετινή σεζόν, η ομάδα που έχει έδρα τον Τακτακαλά (είναι περιοχή στην καρδιά της Λευκωσίας), κατά την άποψη μας, είναι λες και κατέκτησε το κύπελλο, πηγαίνοντας μέχρι τους «4». Φυσιολογικό είναι να την προτιμούν οι άλλοι 3 φιναλίστ, θεωρώντας ότι σε διπλούς αγώνες, δεν θα την «πατήσουν» όπως η Ανόρθωση.
Η απόφαση του Χριστόφορου Τορναρίτη να «ξεσηκώσει» πριν περίπου τρεις μήνες (μέσα Νοεμβρίου) τον Μάκη Σεργίδη από τον ΑΠΟΕΛ (ήταν βοηθός προπονητή), αποδεικνύεται σωστή.
Το έχουμε γράψει, σε ανύποπτο χρόνο (μετά το ματς με την ΑΕΛ στο «Άλφαμέγα» που είχαν ηττηθεί ο μαυροπράσινοι), ότι ο εξελίξιμος τεχνικός, πραγματικά ξέρει τι κάνει. Το ρόστερ που παρέλαβε ήταν «προβληματικό», προέκυψαν και μερικοί σοβαροί τραυματισμοί, παρόλα αυτά με τις κινήσεις εμβολιασμού του Γενάρη, έχει «σουλουπώσει» αρκετά την ομάδα.
Δεν είναι λίγο πράγμα, σε μια ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, ένας προπονητής να κάνει ροτέισιον και να μην επηρεάζεται καθοριστικά η συνοχή και η χημεία της.
Ομόνοια και ΑΕΚ θα... βαρεθούν να τα λένε φέτος, αφού εκτός από τις τρεις φορές που συναντήθηκαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και την τέταρτη που... πλησιάζει, θα κοντραριστούν και δύο ακόμα φορές στα ημιτελικά του κυπέλλου με φόντο τον τελικό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/04 @ 09:50
Ανάρτηση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την επιστροφή του στην Α' Κατηγορία
11/04 @ 16:50
Προεδρικό μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κώστα Σεραφείμ
08/04 @ 11:57
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz»της Cablenet ήταν ο Πέτρος Σάββα. Ο ισχυρός άνδρας των μαυροπρασίνων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το θέμα της αγοράς γης, θέλοντας να κάνουν προπονητικό κέντρο.
16/03 @ 11:15
Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός και ομιλία με πάθος από τον προπονητή της ομάδας
14/03 @ 12:30
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κάνει κάλεσμα στον κόσμο του για τον επόμενο αγώνα
02/03 @ 10:15
Ανάρτηση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία
BEST OF THEMASPORTS