Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Χάιρο Ισκιέρδο - Συνεχίζει σε άλλη Κυπριακή ομάδα!
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ισπανός ακραίος αμυντικός Χάιρο Ισκιέρδο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια Αραδίππου.




Για πρόταση της ΑΕΚ στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τον Κέβιν Μαντίγια, η οποία μάλιστα απορρίφθηκε, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Πίπε Σιέρα.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα της Κολομβίας δεν έκανε αποδεκτή πρόταση του «δικεφάλου», ύψους 2,1 εκατ. ευρώ για το 80% του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά και της βραζιλιάνικης Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία προσέφερε 1,8 εκατ. για το 90% των δικαιωμάτων του.
Ακόμη, πρόσθεσε πως η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε συζητά μόνο αν υπάρξει προσφορά από 2,4 εκατ. ευρώ και πάνω, για το 70%, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ένας σύλλογος από την Πορτογαλία αλλά και η Τορίνο, οι οποίες αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.
Ο Μαντίγια έχει αγωνιστεί βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Κολομβίας, το οποίο ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις