«Παίζουν» για τον πάγκο της Τσέλσι, αν απολυθεί ο Πότερ

«Παίζουν» για τον πάγκο της Τσέλσι, αν απολυθεί ο Πότερ

Το μέλλον του Γκρέιαμ Πότερ... κρεμεται σε μια κλωστή εδώ και καιρό και ακούγονται ονόματα υποψήφιων να τον αντικαταστήσουν.

Οι Λονδρέζοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την διακοπή για το Μουντιάλ, και ο προπονητής βρίσκεται στο στόχαστρο καθώς η ομάδα βρίσκεται πια πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Προς το παρόν, η διοίκηση της Τσέλσι δείχνει να τον στηρίζει, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι γίνεται μια προεργασία, ώστε να βρεθεί άλλος προπονητής και να είναι... έτοιμος όταν χρειαστεί. 

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Λουίς Ενρίκε είναι οι δύο προπονητές που φαίνεται να έχουν το προβάδισμα ή τουλάχιστον να είναι αυτοί τους οποίους έχουν προκρίνει οι άνθρωποι των «μπλε».  

Αμφότεροι είναι χωρίς ομάδας, ο πρώτος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο δεύτερος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο όταν άφησε την εθνική ομάδα της Ισπανίας. 

Πηγή: www.sdna.gr

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η καταστροφή πυρομαχικών στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, αλλά και για το ποιος έδωσε τη σχετική εντολή εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το πόρισμα του ερευνώντος αξιωματικού, ταξίαρχου Σάββα Στεφάνου, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.