Στην Ευρώπη επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, αφού υποδέχεται την Ταργκοβίστε στο «Μελίνα Μερκούρη» στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του CEV Cup και θέλει την πρόκριση!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την ήττα με 3-2 σετ στη Ρουμανία στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup βόλεϊ γυναικών κόντρα στην Ταργκοβίστε, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ (3-0, 3-1 ή 3-2 και το «χρυσό» σετ), στο δεύτερο ματς της σειράς στου Ρέντη, απόψε (2/3, 19:30, COSMOTE SPORT 7), ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

«Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες για αυτή την τραγωδία. Πραγματικά, συγκλονίστηκα. Δεν έχω λόγια... Μια δύσκολη μέρα για τη χώρα. Περαστικά σε όσους είναι τραυματίες, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Όσον αφορά στο ματς, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε στον ημιτελικό του CEV Cup. Σεβόμαστε την αντίπαλό μας και ξέρουμε ότι είναι καλός, για αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ήταν καλό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, απλά να νικήσουμε και να προκριθούμε», ήταν τα λόγια του Λορέντζο Μιτσέλι.

«Μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας, όπου έγινε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, το αποτέλεσμα μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξες, ότι με σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο, που είναι οπωσδήποτε η νίκη, στο τέλος θα καταφέρουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη και οδύνη για τον άδικο χαμό τόσων ανθρώπων, μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Θέλω να στείλω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε από την πλευρά της η Σοφία Κοσμά.

Πηγή: www.sport-fm.gr
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ