Ανάρτηση από την Κυπριακή Παραολυμπιακή αποστολή...
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Επιστροφή και συλλυπητήρια
Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η αποστολή της Κύπρου μας σε αυτούς τους 14ους Διεθνείς Αγώνες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η χώρα μας παρόλο ότι ήταν η μικρότερη αριθμητικά αποστολή στους 14ους Διεθνείς Αγώνες παρά Στίβου, κατάφερε να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με τον μοναδικό αθλητή που συμμετείχε τον Βίκτωρα Πενταρα, ο οποίος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος γι'αυτό το επίτευγμα νιώθοντας σίγουρος για τη συνέχεια και τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024.
Ο προπονητής του Ηλίας Αγαπίου δηλώνει με τη σειρά του ότι νιώθει ιδιαίτερα περήφανος και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τη συνέχεια και για τους αγώνες που ακολουθούν και κυρίως για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στο Παρίσι το 2023.
Στο Grand Prix του Ντουμπάι συμμετείχαν 61 χώρες και 703 αθλητές κάτι που καταδεικνύει πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν αυτή για την Κύπρο μας!!!
Αρχηγός Αποστολής ήταν το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, Ανδρέας Θεοφυλάκτου.
Τέλος, η κυπριακή αποστολή εκφράζει τα συλλυπητήρια της σε ολόκληρο τον Ελληνισμό για τα όσα τραγικά συμβαίνουν μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα και με την ευχή να βρεθούν ζωντανοί οι δύο φοιτητές που αγνοούνται.
Τα μέλη της Παραολυμπιακης αποστολής αναχωρούν ξημερώματα για τη μεγάλη επιστροφή στο νησί μας».
Άλλη μια χρωματιστή, ιστορική και "εμποτισμένη" με κάμποσα εκατομμύρια (2,1 είναι το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για το τρίποντο) ευρωπαική βραδιά για τους πρωταθλητές Κύπρου. Το πέτυχαν κι αυτό... Νίκησαν την 3η στη βαθμολογία της Ισπανικής Λα Λίγκα, Βιγιαρεάλ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 08:47
Για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Capital Sports» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος.
04/11 @ 17:44
Άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
04/11 @ 16:24
Με στόχο την προώθηση της κατανόησης, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής, διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους εναντίον των προσφύγων, μέσα από την ενωτική δύναμη του αθλητισμού.
04/11 @ 14:26
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η διαδοχική χρονιά το Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας και Παρα-Τοξοβολίας, στην Πύλα, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2025.
03/11 @ 17:35
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ: 149km Συνεχούς Κολύμβησης σε Ανοιχτή Θάλασσα – Ένας Άθλος για την Αλληλεγγύη.
01/11 @ 16:14
Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από το 2019, όταν μπήκε στη ζωή των αθλητών και αθλητριών τού στίβου η παγκόσμια κατάταξη, ο στόχος της βελτίωσης των επιδόσεων είναι ακόμα πιο αναγκαίος, αφού από την παγκόσμια κατάταξη σε κάθε αγώνισμα κρίνονται οι περισσότερες συμμετοχές στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις.
BEST OF THEMASPORTS