Η αποστολή του Γιανέφσκι για τη ρεβάνς με τη Νέα Σαλαμίνα - Μέσα ο Μιραλάς

Η αποστολή του Γιανέφσκι για τη ρεβάνς με τη Νέα Σαλαμίνα - Μέσα ο Μιραλάς

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού (02/03, 17:00) αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο "Αμμόχωστος", για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Ολιβέιρα, Κυριάκου, Τεσέιρα, Χάσα, Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Μεντόζα, Παπαφώτης, Παντελή, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Κολιάς, Μπιλοβάρ, Νεοφύτου, Ιωάννου, Τζάλμα, Φραντζής, Μπεραχινο, Ρομό, Ντέγοεστ, Κασανίκλιτς, Μιραλάς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ινφαντίνο: “Το Ιράν θα είναι στο Μουντιάλ, το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει”

Ινφαντίνο: “Το Ιράν θα είναι στο Μουντιάλ, το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει”

Ο Τζάνι Ινφαντίνο θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια περί αντικατάστασης του Ιράν από άλλη χώρα στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026, με τον πρόεδρο της FIFA να τονίζει σε δημόσια τοποθέτησή του πως η εθνική ομάδα του Ιράν θα πάρει κανονικά μέρος στο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού.

BEST OF THEMASPORTS