Η αποστολή του Γιανέφσκι για τη ρεβάνς με τη Νέα Σαλαμίνα - Μέσα ο Μιραλάς

Η αποστολή του Γιανέφσκι για τη ρεβάνς με τη Νέα Σαλαμίνα - Μέσα ο Μιραλάς

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού (02/03, 17:00) αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο "Αμμόχωστος", για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Ολιβέιρα, Κυριάκου, Τεσέιρα, Χάσα, Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Μεντόζα, Παπαφώτης, Παντελή, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Κολιάς, Μπιλοβάρ, Νεοφύτου, Ιωάννου, Τζάλμα, Φραντζής, Μπεραχινο, Ρομό, Ντέγοεστ, Κασανίκλιτς, Μιραλάς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οράσιο Μουρατόρε: Ο πρόεδρος που δεν ήθελε τα φώτα, αλλά άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Οράσιο Μουρατόρε: Ο πρόεδρος που δεν ήθελε τα φώτα, αλλά άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Στον κόσμο του μπάσκετ, τα φώτα πέφτουν πάντα σε εκείνους. Στους τύπους που παίρνουν την τελευταία επίθεση, που καρφώνουν στο πρόσωπο του ψηλού, που ουρλιάζουν στην κάμερα και σηκώνουν τα τρόπαια. Όμως το παιχνίδι δεν κερδίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Κάποιες φορές, οι μεγαλύτεροι game-changers φορούν κοστούμι, κάθονται στις κερκίδες και βλέπουν τη μεγάλη εικόνα.