«Η καταγγελία για βιασμό είναι ψευδής» λέει η δικηγόρος του Χακίμι

«Η καταγγελία για βιασμό είναι ψευδής» λέει η δικηγόρος του Χακίμι

Η απάντηση της δικηγόρου του Ασράφ Χακίμι, τον οποίο κατήγγειλε μια 23χρονη για βιασμό.

Την υπόθεση που αφορά τον Μαροκινό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν έχει αναλάβει η εισαγγελία, που έχει αρχίσει την έρευνα για να συγκεντρώσει στοιχεία και κατόπιν να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι για να του απαγγελθούν κατηγορίες. 

Η δικηγόρος του Χακίμι, Φάνι Κόλιν, υποστήριξε ότι οι κατηγορίες για τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση είναι ψευδείς, τονίζοντας πως ο παίκτης παραμένει ήρεμος και είναι στη διάθεση των αρχών.

«Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Ο Ασράφ είναι ήρεμος και είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης» είπε η δικηγόρος. 

«Ο σύλλογος υποστηρίζει τον παίκτη που αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες και εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη. Η Παρί είναι ένας θεσμός που προωθεί τον σεβασμό εντός και εκτός γηπέδου» ανέφερε σε σχετική δήλωση η Παρί Σεν Ζερμέν. 

Πηγή: www.sdna.gr

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Και ξαφνικά... «έσκασε» ανακοίνωση από την ΚΟΠ για Μάντζιο!

Και ξαφνικά... «έσκασε» ανακοίνωση από την ΚΟΠ για Μάντζιο!

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Απόστολου Μάντζιου μέχρι τον Ιανουάριο του 2029!