Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε 38χρονο, για αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε 38χρονο, για αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους

Η ενημέρωση.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του, παρουσιάστηκε σήμερα 38χρονος, ο οποίος είχε εντοπιστεί από φρουρό ασφαλείας του Σταδίου ΓΣΠ, να φέρει κουκούλα (full face), κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 25 Φεβρουαρίου 2023.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του 38χρονου, από όλους τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ διέταξε και την υπογραφή προσωπικής εγγύησης ύψους €1,000.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιατί το να ιδρώνουμε μάς κάνει καλό;

Γιατί το να ιδρώνουμε μάς κάνει καλό;

Ο ιδρώτας είναι κάτι που μας ενοχλεί το καλοκαίρι ή στην προπόνηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς προστασίας του σώματος.