Ο επιθετικός της Ρόμα, είναι στους υποψήφιους που εξετάζει η Τσέλσι, καθώς θα είναι μια πιο φθηνή επιλογή από τον Βίκτορ Όσιμεν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει τον επιθετικό της Ρόμα, Τάμι Άμπραχαμ, πίσω στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Football Insider. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μπλε» σκέφτονται επίσης να υπογράψουν τον Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι, αλλά γνωρίζουν ότι θα χρειαζόταν ένα τεράστιο ποσό για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» θα χρειαστούν περίπου 70 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσουν και πάλι τον Αμπραχαμ. Η ρήτρα επαναγοράς ενεργοποιείται το καλοκαίρι - δύο χρόνια μετά την αρχική αποχώρηση του Άμπραχαμ. 

Έχει σημειώσει επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 32 εμφανίσεις ως τώρα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αυτή τη σεζόν. Ο Αμπραχαμ πραγματοποίησε μια πιο γόνιμη σεζόν το 2021-22, σκοράροντας 27 φορές καθώς η Ρόμα κέρδισε το Europa Conference League. Πίσω στην Αγγλία, η πιο παραγωγική του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ ήρθε με τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι. Σκόραρε 15 γκολ και σημείωσε τέσσερις ασίστ σε 34 εμφανίσεις ως βασικός επιθετικός των Μπλε τη σεζόν 2019-20. Κανένας παίκτης δεν κατάφερε να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα στις τρεις σεζόν που ακολούθησαν, με τον πρώτο σκόρερ Χάβερτζ να σημειώνει μόλις πέντε γκολ ς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Το συμβόλαιο του Άμπραχαμ με τη Ρόμα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ-ThemaSports
25/04 @ 15:18

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ

Μία ανάσα πριν αναλάβει τη θέση του προπονητή στον Άγιαξ βρίσκεται ο Γκρέιαμ Πότερ, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Αισιοδοξία από πλευρά των Ολλανδών για άμεση υπογραφή συμβολαίου.

Παικταράς και... εκτός γηπέδου: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ-ThemaSports
25/04 @ 10:10

Παικταράς και... εκτός γηπέδου: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Η Daily Mail αποκάλυψε τη σχέση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, την εντυπωσιακή Λάουρα Σέλια.

Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός!  -ThemaSports
25/04 @ 09:35

Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός!

Τεράστιος εκνευρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στον «αέρα» του Sky Sports, μετά τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για το… πρόγραμμα της Λίβερπουλ!

«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι!-ThemaSports
25/04 @ 08:57

«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι!

Βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Άρνε Σλοτ ως πρωταγωνιστή έχει προκύψει τα τελευταία λεπτά, με τον κόσμο της Λίβερπουλ να βλέπει έναν άνθρωπο γεμάτο πειθαρχία και… πίστη στους ποδοσφαιριστές του!

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia

Η Αταλάντα επιβλήθηκε με 4-1 της Φιορεντίνα των δέκα παικτών και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ