Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τα λάθη πρέπει να τα ψάξουμε εντός της ομάδας. Εκείνοι οι χαμένοι βαθμοί στις πρώτες αγωνιστικές μας στέρησαν τις πιθανότητες μας να διεκδικήσουμε στο 1Ο γκρουπ. Θα παίξουμε στο 2ο γκρουπ. Θα δώσουμε 14 παιχνίδια και τα περισσότερα από αυτά θα είναι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Φυσικά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει 14 νίκες στη 2η φάση, το έχουμε υποχρέωση προς τον κόσμο».

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα και εξαιρετική η φιλοξενία που είχαμε από την Ανόρθωση. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε πρώτοι όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Το αφήνουμε πίσω και επικεντρωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις».

Για το πόσο είναι σωστή η δομή του πρωταθλήματος: «Είχε τεθεί μια πρόταση στο τραπέζι για να είναι το πρώτο γκρουπ με 8 ομάδες και το δεύτερο με έξι όμως δεν πέρασε αυτή η πρόταση. Είναι κάτι που πρέπει να το δει η ΚΟΠ».

Για τα εισιτήρια του επαναληπτικού με τη Νέα Σαλαμίνα: «Αυτοί οι 440 θα έχουν φωνή και παλμό για 4000 χιλιάδες λέοντες στην κερκίδα. Η Σαλαμίνα εξάσκησε τον δικαίωμα της. Αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά πορευόμαστε».

Για τον επαναληπτικό: «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Πάμε στο γήπεδο την Πέμπτη για να κυνηγήσουμε άλλη μια νίκη. Είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε μπροστά μας για διάκριση. Πάμε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχει αρκετό καιρό να δούμε τόσες πολλές επιλογές. Μεντόγεβιτς, Μούριελ, Ανδρέου και Μακρής δεν είναι ακόμη έτοιμοι. Όλοι οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!-ThemaSports
26/04 @ 08:21

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!

Στην ψεσινή ομιλία του στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την προεδρική σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, έριξε τα... «καρφιά» του.

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 22:55

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ

Στην ομιλία του προς τα μέλη της ΑΕΛ ο νέος πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή, εξηγώντας τους λόγους...

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»-ThemaSports
25/04 @ 20:34

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»

Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 20:22

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το νέο διοικητικό συμβούλιο:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ