Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Ήταν μια παρά πολύ σημαντική νίκη από κάθε άποψη. Συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας. Έδειξαν θέληση και πάθος. Γνώριζαν ότι απαγορεύεται να χαθεί βαθμός. Μπροστά στον κόσμο μας έπρεπε να πάρουμε τη νίκη με κάθε κόστος. Όπως είπε ο Ουάρντα είτε με 9 είτε με 10 παίκτες έπρεπε να κερδίσουμε».

Για τους πανηγυρισμούς: «Δεν θεωρώ ότι πανηγυρίστηκε επειδή μπήκαμε εξάδα. Πανηγυριστήκαμε επειδή ο Απόλλωνας πέθανε στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη. Όσο αγωνιζόμασταν με 11 παίκτες ήμασταν καλύτεροι. Έτσι είναι όμως. Μετά από καιρό είχαμε και τις συγκυρίες με το μέρος μας. Βοήθησε και ο κόσμος μας. Τα πράγματα θα ήταν αλλιώς αν παίζαμε στο Τσίριεο. Πλέον όποιος έρχεται στη Λεμεσό νιώθει ότι παίζει εκτός έδρας».

Για τον Αντόνε: «Είναι αλήθεια ότι η έλευση του έφερε αλλαγή στην ομάδα. Αντιλήφθηκαν και οι ίδιοι παίκτες ότι δεν πάει άλλο. Δεν παίρναμε την ουσία. Βοήθησαν και οι επιστροφές κάποιων παικτών όπως και η προσέγγιση του Μπογκντάν Αντόνε. Αγωνίστηκε στην ομάδα και κέρδισε τίτλους. Είναι γεννημένος leader. Φαίνεται να υπάρχει προοπτική ότι θα κερδίσουμε πολλά από τη μεταξύ μας συνεργασία».

Για την αποβολή του Χαμάς: «Απ’ έκει πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ. Από μια διαιτητική φάση. Ευχόμαστε στα εναπομείναντα παιχνίδια η διαιτησία να ανταποκριθεί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα δούμε αυτή την εβδομάδα τους Μαυρία, Ζράντι και Γιόστεν. Θέλουμε να δούμε τον Κολ να ανεβάζει ρυθμούς. Ο Χάμπος κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Ο Φιλιώτης προερχόταν από ίωση και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε. Αναμένουμε να μπει και ο Χουσεϊν στην εξίσωση. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Βήμα βήμα. Την πίεση αλλά και τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Πάφος και Άρης. Δεν χαριστήκαμε ποτέ σε κανένα. Δεν θα παίξουμε για να κόψουμε βαθμούς σε άλλους αλλά για μας».

Για τα διοικητικά: «Ουδέν νεότερο. Δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον στον Νίκο Κίρζη. Δεν μπορώ να απαντώ υποθετικά. Ανεξαρτήτου διοικητικής κατάστασης ο Απόλλωνας θα επιστρέψει του χρόνου για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ