Έκανε το καθήκον της και συνεχίζει το… κυνήγι για Champions League η Σπόρτινγκ!

Έκανε το καθήκον της και συνεχίζει το… κυνήγι για Champions League η Σπόρτινγκ!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε 2-0 της Εστορίλ στην πορτογαλική πρωτεύουσα και συνεχίζει το… κυνήγι για Champions League!

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε 2-0 της Εστορίλ στην πορτογαλική πρωτεύουσα και συνεχίζει το… κυνήγι για Champions League!

Τα «λιοντάρια» πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Έκτορ Μπεγιερίν να ανοίγει το σκορ στο 40' και τον Τρινκάο στο 51' να «σφραγίζει» το «τρίποντο».

 
 



Η Σπόρτινγκ, πλέον, έφτασε τους 44 βαθμούς, με την 3η Μπράγκα να έχει 49, αλλά και ματς λιγότερο, αφού στις 23:15 φιλοξενείται από την Γκιμαράες, στο παιχνίδι, που κλείνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24/2

Φαμαλικάο-Πορτιμονένσε 1-0
(85' Σανκά)

Σάββατο 25/2

Αρούκα-Κάσα Πία 2-0
(81', 90'+3' Μουχίκα)

Μαρίτιμο-Σάντα Κλάρα 3-1
(61' αυτ. Μπόατενγκ, 72' Βινκ, 78' Λίζα - 18' Γκάμπριελ Σίλβα)

Βιζέλα-Μπενφίκα 0-2
(38', 90'+5' Ζοάο Μάριο)

Κυριακή 26/2

Ρίο Άβε-Τσάβες 1-0

Πάσος Φερέιρα-Μποαβίστα 1-3

Πόρτο-Ζιλ Βισέντε 1-2

Δευτέρα 27/2

Σπόρτινγκ-Εστορίλ 2-0

Γκιμαράες-Μπράγκα 23:15

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μετράει, τελικά, το μέγεθος στο μπάσκετ;

Μετράει, τελικά, το μέγεθος στο μπάσκετ;

Τα γνωστά πλέον και ως «παράθυρα», τα οποία πολύ απλούστερα είναι τα προκριματικά διοργανώσεων -εν προκειμένω του Μουντομπάσεκτ 2027– περιλαμβάνουν παίκτες – εκπλήξεις ή απλώς… περιπτωσάρες, που άπαξ και δεν υπήρχαν οι καλοκαιρινές διακοπές και ξεκουράζονταν οι «καλοί», ίσως δεν τους βλέπαμε ποτέ.