Themasports teamΟ Γιούργκεν Κλίνσμαν είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Νότιας Κορέας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 58χρονος Γερμανός είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 4,5 χρόνια που ήταν στον πάγκο των Νοτιοκορεατών.
Ο Κλίνσμαν βρισκόταν μακριά από τους πάγκους από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν αποχώρησε από την Χέρτα. Έχει διατελέσει, επίσης, ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ, αλλά και της Γερμανίας.
Πηγή: www.sdna.gr
Δείτε τα γκολ και τις φάσεις από το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ που έληξε 2-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 00:29
Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Θέλτα στο Βίγκο και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης!
09/11 @ 23:51
Αλλαγή κατοίκου στο ρετιρέ της Serie A, με την Ίντερ να πηγαίνει στη διακοπή ούσα πρώτη στο πρωτάθλημα μετά το άνετο 2-0 επί της Λάτσιο στο «Σαν Σίρο»!
09/11 @ 23:29
Η Dua Lipa παρακολούθησε το superclasico με φανέλα της «αλμπισελέστε».
09/11 @ 19:56
Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα κόντρα στην πολύ διαβασμένη Ράγιο Βαγιεκάνο και «κόλλησε» στο 0-0 στο Βαγιέκας, χάνοντας βαθμούς μετά από τέσσερις σερί νίκες στη LaLiga!
09/11 @ 10:58
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 21χρονου Αντρέας Σιέλντερουπ, διεθνούς Νορβηγού ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα, ο οποίος κατηγορείται για διανομή σεξουαλικού υλικού που απεικονίζει ανήλικο άτομο.
09/11 @ 09:54
Ο Μέσι έδωσε παράσταση με 2 γκολ και 2 ασίστ, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στο 4-0 επί της Νάσβιλ και στα ημιτελικά της Ανατολής στο MLS.
BEST OF THEMASPORTS