Themasports teamΛίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ, αφού μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ είχε έντονο επεισόδιο με οπαδούς των Μασσαλών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δύο οπαδοί της Μαρσέιγ άρχισαν να βρίζουν τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος του απάντησε και κινήθηκε απειλητικά, με τους ανθρώπους της Παρί να τον συγκρατούν!
Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια, με τον προπονητή της Παρί, να αποχωρεί για τα αποδυτήρια εμφανώς εκνευρισμένος.
Πηγή: www.sdna.gr
Σαν ενίσχυση εκ των έσω μπορεί να χαρακτηριστεί η επικείμενη επιστροφή του Νταβίντ Αμπάνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 16:21
Ο Χάνσι Φλικ δεν εγκαταλείπει το ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και η επιμονή στη συγκεκριμένη τακτική δημιουργεί αμυντικά κενά που στοιχίζουν βαθμούς στην Μπαρτσελόνα.
15/11 @ 13:26
Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να αποκτήσει τον Βινίσιους με ελεύθερη μεταγραφή, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
15/11 @ 11:54
Ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή, ακόμα και σε φιλικό με την Ανγκόλα.
15/11 @ 11:51
Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του Golden Boy Web, κατέκτησε το βραβείο και άφησε πίσω του Γιλντίζ και Γκιουλέρ.
15/11 @ 08:18
Τα ματς της ημέρας στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
15/11 @ 08:08
Η Κροατία εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2026 και έγινε η 30ή ομάδα που το καταφέρνει. Πλέον απομένουν ακόμα 18 θέσεις.
BEST OF THEMASPORTS