Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης μίλησε στην εκπομπή Goal N' Roll της Cytavision και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Πατήστε ΕΔΩ για ΒΙΝΤΕΟ

Αν πίστευε το καλοκαίρι ότι η ΑΕΚ θα έπαιζε Ευρώπη τον Φεβράρη: «Για να είμαι ειλικρινής όχι. Ο στόχος ήταν οι ομίλοι το καλοκαίρι. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Για την Γουέστ Χαμ: «Κληρωθήκαμε με ένα μεγαθήριο όμως οι περισσότερες ομάδες που παίξαμε ήταν θεωρητικά καλύτερες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αν ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή με Ντνίπρο: «Νομίζω ήταν από τις καλύτερες μου μέρες στην προεδρία. Ήταν κάτι που δεν κάναμε ξανά και γράψαμε ιστορία. Ήταν μια ανταμοιβή για τις προσπάθειες όλων».

Αν μπορεί να κατακτήσει και το πρωτάθλημα μαζί με την πορεία στην Ευρώπη: «Σίγουρα η πορεία στην Ευρώπη έχει κόστος. Νομίζω παίξαμε 14 ματς στην Ευρώπη, σε υψηλές εντάσεις. Αν δείτε όλες οι ήττες ήρθαν μετά από αγώνες στην Ευρώπη. Το αντιλαμβανόμαστε όμως είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε και τα δύο ταμπλό όσο μπορούμε και είμαστε αισιόδοξοι».

Για το μεγάλο ρόστερ,αν είναι το πιο σημαντικό μυστικό της ΑΕΚ: «Είναι πολλοί παράγοντες, σίγουρα και το ρόστερ. Είμαστε όλοι πιο έμπειροι από το παρελθόν, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε περιορίσει τα λάθη άλλων σεζόν. Έχουμε τον 6ο ή 7ο προυπολογισμό στο πρωτάθλημα όμως γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά».

Αν σκέφτηκε πως θα επενδύσει τα λεφτά της πορείας: «Τα έχουμε υπολογίσει με διάφορα σενάρια από πριν. Ξοφλήσαμε το γήπεδο τελείως, θα επενδύσουμε στις ακαδημίες και τα υπόλοιπα στον προυπολογισμό της ομάδας».

Για το ντέρμπι με Απόλλωνα: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, προερχόμαστε από ματς ψηλής έντασης στην Ευρώπη όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να επανέλθουμε στην πρώτη θέση και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στόχος είναι η νίκη αλλά αν δεν κερδίσουμε δεν χάθηκε ο κόσμος. Πιστεύω θα αλλάξει πολλές φορές η βαθμολογία στις πρώτες 4 θέσεις. Δεν έχει σημασία η διαφορά που θα μπούμε στα πλέι οφ. Θα είναι όλα ντέρμπι και όλα είναι πιθανά».

Για τη διαιτησία: «Υπερβολές. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μεγάλα βήματα στη διαιτησία, έχει γίνει ανανέωση και είναι νέοι οι διαιτητές. Το ξέραμε ότι θα χρειαστούν τον χρόνο τους, δεν βλέπω καμία σκοπιμότητα στα λάθη που γίνονται. Είδαμε ομάδα εναντίον μας να διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε από το VAR και στο VAR ήταν ξένος διαιτητής. Φωνάζουν κάποιοι τώρα για να ευνοηθούν στο μέλλον. Είναι ο εύκολος στόχος η διαιτησία μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Έχουμε ευθύνη εμείς οι παράγοντες για αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν οι τρόποι να εκφράσεις τη διαμαρτυρία σου, όσο λιγότερες οι δηλώσεις για διαιτησία τόσο το καλύτερο. Πρέπει να ηρεμήσουμε για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε ξένους διαιτητές στα σημαντικά ματς και στα περισσότερα ξένους στο ΒΑΡ. Έτσι θα μειωθεί η προκατάληψη. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τη διαιτησία με ένα μίγμα Κύπριων και ξένων είναι ο πιο σωστός τρόπος. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους, το επαναλμβάνω. Το να φωνάζουμε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και να απειλούμε δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Για τον Μάζιτς, τώρα είναι αυτός, παλιά ήταν άλλος δεν έχει σημασία. Πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ