ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Δύσκολη εβδομάδα - Στο τέλος ίσως αυτός ο βαθμός αποδειχθεί σημαντικός»

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Δύσκολη εβδομάδα - Στο τέλος ίσως αυτός ο βαθμός αποδειχθεί σημαντικός»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Μια δύσκολη βδομάδα για μας. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για είσοδο στην εξάδα κάτι που δεν κάναμε. Αν και προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε και στο δεύτερο μείναμε και πίσω στο σκορ. Υπήρχε μεγάλη προσπάθεια αλλά, και η πίεση για το αποτέλεσμα. Ήταν σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός. Στο τέλος ίσως αυτός ο βαθμός αποδειχθεί σημαντικός. Κρατάμε το βαθμό και από σήμερα αρχίζουμε την προετοιμαζόμαστε για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ στην έδρα μας».

«Υπάρχει κούραση, υπάρχουν παιδιά που παίζουν με λίγα προβλήματα. Δεν μπορεί να είσαι ολόκληρο το χρόνο στο μάξιμουμ, συμβαίνει με όλους μας. Τα τελευταία είκοσι λεπτά είχα το μομέντουμ, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε η Νέα Σαλαμίνα μέχρι εδώ που έχουμε φτάσει μία αγωνιστική πριν της κανονικής διάρκειας να είμαστε στην εξάδα και να έχουμε ελπίδες για το κύπελλο είναι κάτι το απίστευτο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

H υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από OMONOIA Foundation και Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με Αυτισμό (BINTEO)

H υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από OMONOIA Foundation και Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με Αυτισμό (BINTEO)

Η Ομόνοια ανάρτησε στα social media το ρεπορτάζ από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα σε OMONOIA Foundation και Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.