Ο Τικίνιο κουτούλησε διαιτητή!

Ο Τικίνιο κουτούλησε διαιτητή!

Ο Τικίνιο Σοάρες παρεκτράπηκε στον τελευταίο αγώνα της Μποταφόγκο.

Ξέφυγε και το πλήρωσε ο Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού και πλέον της Μποταφόγκο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα Καριόκα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο του.

Στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του βγάλει και δεύτερη κίτρινη και να τον αποβάλλει, κάτι που εξαγρίωσε τον Τικίνιο, που πλησίασε απειλητικά και κουτούλησε ελαφρά τον άρχοντα του αγώνα.

Η φάση έγινε λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών και η Φλαμένγκο πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο 32χρονος άσος, που μετρά τρία γκολ σε επτά αγώνες στη Βραζιλία, αναμένεται να τιμωρηθεί αυστηρά για την ενέργειά του.

 
 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καθάρισε την Τορίνο και πλησίασε σε «απόσταση αναπνοής» από τη Μίλαν η Νάπολι

Καθάρισε την Τορίνο και πλησίασε σε «απόσταση αναπνοής» από τη Μίλαν η Νάπολι

Σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, η Νάπολι επιβλήθηκε με 2-1 της Τορίνο στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για την 28η αγωνιστική της Serie A!